Ο Elon Musk μιλά για την πρώην σύντροφό του, Amber Heard – Η τοποθέτησή του για την δίκη

11:40 30/5/2022 - Πηγή: iPop

Ο δισεκατομμυριούχος, Elon Musk, ο οποίος είναι γνωστός για τη σχέση του με την τραγουδίστρια Grimes όσο και για τις προσπάθειές του να πάει στο διάστημα και την Tesla, μίλησε ανοιχτά για την πολύκροτη δίκη μεταξύ της Amber Heard και του Johnny Depp. Ο Musk στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με την Amber Heard,

αλλά το χρονοδιάγραμμα σχετικά με το πότε ακριβώς ξεκίνησαν να βγαίνουν είναι λίγο θολό, με τον Johnny Depp να ισχυρίζεται σε μια αγωγή ότι η Heard και ο Musk ξεκίνησαν τη σχέση τους μόλις ένα μήνα μετά τον γάμο τους.

Ένας εκπρόσωπος του Musk, ωστόσο, διέψευσε τον Johnny Depp και είπε: «Ο Elon και η Amber δεν άρχισαν να βλέπονται μέχρι τον Μάιο του 2016, και ακόμη και τότε ήταν σπάνιο. Ανέπτυξαν ρομαντικά συναισθήματα λίγο αργότερα».

Δίκη Johnny Depp: Η παράλληλη σχέση της Amber Heard με τον Elon Musk και το viral σκίτσο της δίκης

Elon Musk και Amber Heard: Τοποθετείται για πρώτη φορά με ένα tweet

Κάποια στιγμή, ο Musk καταγράφηκε ως πιθανός μάρτυρας στην υπόθεση, στην οποία ο Johnny Depp υποστηρίζει ότι η Amber Heard αναφέρεται στον εαυτό της ως «δημόσιο πρόσωπο που εκπροσωπεί την κακοποίηση», τον δυσφήμησε και στη συνέχεια του προκάλεσε απώλεια χρημάτων. Η Heard αντέκρουσε την αγωγή για 100 εκατομμύρια δολάρια, υποστηρίζοντας ότι ο Depp έπληξε τη φήμη της και την ευκαιρία της να κερδίσει.

Τώρα, ο Musk χρησιμοποιεί το Twitter για να μοιραστεί τη γνώμη του σχετικά με τη δίκη που αφορούσε την πρώην σύντροφό του – και ήθελε να διατηρήσει τη στάση του ουδέτερη. «Ελπίζω να προχωρήσουν και οι δύο. Στα καλύτερά τους, είναι ο καθένας απίστευτος», έγραψε στο Twitter στις 28 Μαΐου.

Αεροσυνοδός κατηγορεί τον Elon Musk για σεξουαλική παρενόχληση- Η απάντησή του

My takeaways from Johnny Depp vs Amber Heard trial:
1. Fame is one hell of a drug (for some).
2. Psychiatrists & lawyers come in drastically varying levels of skill.
3. Lying to millions of people is something humans are capable of.
4. Love can be messy.
5. Mega pint of wine.

— Lex Fridman (@lexfridman) May 27, 2022

Το σχόλιό του ήρθε ως απάντηση σε ένα tweet που έλεγε : «Τα συμπεράσματά μου από τη δίκη Johnny Depp εναντίον Amber Heard: 1. Η φήμη είναι ένα κολασμένο φάρμακο (για ορισμένους) 2. Οι ψυχίατροι και οι δικηγόροι έχουν δραστικά διαφορετικά επίπεδα δεξιοτήτων 3. Τα ψέματα για εκατομμύρια ανθρώπους είναι κάτι που οι περισσότεροι μπορούν να κάνουν 4. Η αγάπη μπορεί να είναι σκληρή».

BACKGRID

O Elon Musk έγινε ξανά πατέρας και δεν θα πιστεύεις τι όνομα έδωσε στο παιδί του

Ο Musk μίλησε, επίσης, πρόσφατα για να αρνηθεί ότι παρενόχλησε σεξουαλικά μία πρώην υπάλληλο του, αεροσυνοδό, ενώ ταξίδευε με ιδιωτικό τζετ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα πληρώθηκε εξώδικα με συμβιβασμό 250.000 δολαρίων, μέσω της εταιρείας του SpaceX.

Το δικαστήριο αναμένεται να εκδώσει ετυμηγορία στη δίκη Depp – Heard αυτή την εβδομάδα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Elon Musk μιλά για την πρώην σύντροφό του, Amber Heard – Η τοποθέτησή του για την δίκη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα