Αυτό θα είναι το επόμενο κολιέ κολάρο σου!

14:34 3/12/2014 - Πηγή: iPop

Το κολιέ κολάρο είναι μόδα τα τελευταία 3-4 χρόνια και ανήκει στην τάση των statement necklaces, δηλαδή στη λογική «φοράω ένα κολιέ που κλέβει τις εντυπώσεις και μίνιμαλ ντύσιμο». Φαντάσου πόσο εντυπωσιακό δείχνει ένα κολιέ κολάρο με ένα απλό μαύρο φόρεμα. Σε βγάζει από γραφείο μέχρι βραδινή έξοδο.

Το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεται να βγεις για ψώνια, αρκεί να ακολουθήσεις τις παρακάτω οδηγίες για να το φτιάξεις μόνη σου.

Τι θα χρειαστείς:

Σταθερό ύφασμα, σαν τσόχα
Ένα CD
Κιμωλία
Κορδέλες
Ατλακόλ
Ψαλίδι
Χάντρες – διακοσμητικά στοιχεία

Πώς θα φτιάξεις
το κολιέ κολάρο:Πάρε το ύφασμα και βάλε πάνω του το CD. Σχεδίασε με την κιμωλία το περίγραμμα του μισού CD.Στη συνέχεια κάνε με το χέρι ένα δεύτερο ημικύκλιο 3-4 εκατοστά πάνω από αυτό που ήδη σχεδίασες.Ένωσε τις άκρες των δύο ημικυκλίων με 2 ευθείες γραμμές.
Κόψε το κομμάτι αυτό.Τοποθέτησε το κομμάτι αυτό πάνω στο ύφασμα και κόψε περιμετρικά ώστε να έχεις ένα δεύτερο πανομοιότυπο κομμάτι.Κόλλησέ τα μεταξύ τους, τοποθετώντας το ένα πάνω στο άλλο, αφήνοντας λίγο κενό στις άκρες. Στο κενό που έχεις αφήσει κόλλησε τις κορδέλες.Στη συνέχεια διακόσμησε το κολιέ κολάρο με πέτρες και χάντρες.Άσε να στεγνώσει και είναι έτοιμο! Οι 2 κορδέλες θα χρησιμεύσουν και να το δέσεις στο λαιμό σου.
Photos: screenshots από refinery29.com

The post Αυτό θα είναι το επόμενο κολιέ κολάρο σου! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα