«Νέο ξεκίνημα. Μαθαίνω να φροντίζω τον εαυτό μου»: Σεμινάρια για την πρόληψη της βίας και στην ενδυνάμωση των γυναικών

20:41 4/11/2021 - Πηγή: iPop

Το πρόγραμμα «Νέο ξεκίνημα. Μαθαίνω να φροντίζω τον εαυτό μου» αποτελείται από 15 εβδομαδιαία, διάρκειας 1,5 ώρας, σεμινάρια, για την πρόληψη της βίας και την ενδυνάμωση των γυναικών μέσα από θέματα που αγγίζουν τις προσωπικές σχέσεις, την οικογένεια, την επικοινωνία, τα συναισθήματα, τις αλλαγές, την ανάπτυξη προσωπικότητας και άλλα συναφή.

Το πρόγραμμα διεξάγεται από την επιστημονική ομάδα της W.I.N. Hellas και θα γίνεται διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom. Παρέχεται δωρεάν και δίνεται πιστοποιητικό

παρακολούθησης με την ολοκλήρωσή του.

Για δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε στο 210-8996636 (09:00-16:00), ή στα email: [email protected][email protected]. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σεμινάρια για την πρόληψη της βίας | Το Ψυχο-εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την ενδυνάμωση γυναικών αναλυτικά: Εβδομάδα 1η – Η βία στη ζωή μαςΕβδομάδα 2η – Ο εαυτός μου μέσα στην κακοποίηση        Εβδομάδα 3η -ΕυθύνηΕβδομάδα 4η – Οικογένεια και ΌριαΕβδομάδα 5η – Εργαστήρι ενδυνάμωσηςΕβδομάδα 6η –  ΣυναισθήματαΕβδομάδα 7η – Φόβος & ΘυμόςΕβδομάδα 8η – Στρες & ΚατάθλιψηΕβδομάδα 9η – Από το πένθος στη χαρά, αλλάζοντας στάση ζωήςΕβδομάδα 10η – Εργαστήρι ενδυνάμωσηςΕβδομάδα 11η – Ανακαλύπτω τον εαυτό μουΕβδομάδα 12η – ΕπικοινωνίαΕβδομάδα 13η – Αλλαγές – Ζωή χωρίς βίαΕβδομάδα 14η – Γνωριμία με την ψυχοθεραπείαΕβδομάδα 15η – Εργαστήρι ενδυνάμωσης

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Νέο ξεκίνημα. Μαθαίνω να φροντίζω τον εαυτό μου»: Σεμινάρια για την πρόληψη της βίας και στην ενδυνάμωση των γυναικών εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα