Μάθε πώς μπορείς να εξαφανίσεις τους λεκέδες από τα υφάσματα των επίπλων σου μέσα σε 15 λεπτά

19:56 4/11/2021 - Πηγή: iPop

Σε ταλαιπωρούν οι επίμονοι λεκέδες στα υφάσματα των επίπλων σου; Τώρα μπορείς να τους αντιμετωπίσεις μόνο με 3 απλά βήματα και να βάλεις τέλος σε αυτό το μαρτύριο. Θα χρειαστείς μόνο 15 λεπτά!

Μάθε βήμα – βήμα πώς μπορείς να εξαφανίσεις όλους τους λεκέδες σε οποιαδήποτε μορφή υφάσματος κι αν έχουν πέσει! Το μυστικό είναι απλό και αναρωτιέμαι γιατί τόσο καιρό δε το μοιραζόταν κανείς μαζί μας!

4 καθημερινά αντικείμενα μετατρέπονται σε μαγικά -και φτηνά- προϊόντα καθαρισμού

Τα υλικά που θα χρειαστείς:1 ηλεκτρική σκούπα1 σπρέι καθαρισμού2-3 καθαρά λευκά πανιά1 απαλό υγρό σαπούνι πιάτων1
βούρτσα καθαρισμού1 μικρό κουβά1 καθαριστικό για λεκέδες υφασμάτωνPexels

Η μαγική σόδα μαγειρικής

Σε ταλαιπωρούν οι επίμονοι λεκέδες στα υφάσματα; Ο καλύτερος τρόπος για να τους καθαρίσεις

Βήμα πρώτο: Χρησιμοποιώντας το εξάρτημα για τα υφάσματα, σκούπισε με την ηλεκτρική σκούπα από αριστερά προς τα δεξιά, με σύντομες κινήσεις, το μέρος με τον λεκέ, ξεκινώντας από επάνω προς τα κάτω. Για ευαίσθητα υφάσματα, όπως το μετάξι και το λινό, ρύθμισε την αναρρόφηση στο χαμηλό. Αυτή η τεχνική από αριστερά προς τα δεξιά είναι ιδιαίτερα σημαντική για υλικά που κρατούν τους επίμονους λεκέδες, όπως σενίλ, σουέτ, βελούδο και κοτλέ. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε το σπρέι καθαρισμού.

Βήμα δεύτερο: Πασπάλισε το σημείο με τον λεκέ με το καθαριστικό που αγόρασες, μέχρι να καλύψει το σημάδι. Ξεκίνα να τρίβεις με ένα καθαρό πανί και στη συνέχεια σκούπισέ το με την ηλεκτρική σκούπα. Αν δεις ότι ο λεκές επιμένει, τότε επανάλαβε την ίδια διαδικασία.

Βήμα τρίτο: Ρίξε περίπου ½ κουταλάκι του γλυκού υγρό σαπούνι πιάτων σε ένα μικρό κουβά και πρόσθεσε ζεστό νερό για να δημιουργηθεί αφρός. Βούτηξε μέσα τη βούρτσα -μόνο στον αφρό – και ξεκίνα να τρίβεις το ύφασμα χωρίς πολύ δύναμη. Έπειτα, σκούπισε το ύφασμα με ένα καθαρό πανί και άφησέ το να στεγνώσει!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μάθε πώς μπορείς να εξαφανίσεις τους λεκέδες από τα υφάσματα των επίπλων σου μέσα σε 15 λεπτά εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάθε,mathe