Νεκρός σε πάρτι με σεξ και ναρκωτικά ο Χαλίντ Αλ Κασίμι, γιος εμίρη και σχεδιαστής

20:47 3/7/2019 - Πηγή: iPop

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο θάνατός του προήλθε μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών, όπως είχε συμβεί και πριν δύο δεκαετίες με τον μεγαλύτερο αδερφό του. Τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του κόσμου ο θάνατος του Χαλίντ Αλ Κασίμι, γιος εμίρη και γνωστός σχεδιαστής μόδας.

Ο λόγος για τον 39χρονο γιο του εμίρη Σουλτάν μπιν Μουχάμαντ και πρίγκιπα διάδοχο του εμιράτου της Σάρτζα.

Ο Χαλίντ Αλ Κασίμι, που μόλις πριν από τρεις εβδομάδες παρουσίασε στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου τη νέα του κολεξιόν για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020, ήταν ο δευτερότοκος γιος του κυβερνήτη της Σάρτζα, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Στο ομοσπονδιακό κράτος, που αποτελείται από επτά εμιράτα, έχει κηρυχθεί τριήμερο πένθος, με εντολή οι σημαίες να κυματίζουν μεσίστιες. 

Ο 39χρονος είχε σπουδάσει αρχιτεκτονική και σχέδιο μόδας στη σχολή Central Saint Martins του Λονδίνου, και παρουσίασε την πρώτη του κολεξιόν, σε συνεργασία με τον fashion designer Έλιοτ Τζέιμς Φριζ, στη βρετανική πρωτεύουσα, το 2008.

Προς το παρόν, πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες θανάτου του 39χρονου. Το υπουργείο Προεδρικών Υποθέσεων των ΗΑΕ στην ανακοίνωση για τον θάνατό του δεν αναφέρει λεπτομέρειες: «Προσευχόμαστε στον Μεγαλοδύναμο Αλλάχ να αναπαύσει την ψυχή του εν ειρήνη και να χαρίσει στην οικογένειά του κουράγιο και παρηγοριά».

View this post on Instagram

A post shared by QASIMI (@qasimi_official) on Jul 2, 2019 at 10:23am PDT

Ο μεγαλύτερος αδελφός είχε πεθάνει από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σε ηλικία μόλις 24 ετών, πριν από περίπου δύο δεκαετίες.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, υπάρχουν κοινά στοιχεία ανάμεσα στους δύο θανάτους. Η Sun, επικαλούμενη ανώνυμες πηγές, μεταδίδει ότι υπήρχαν σκληρά ναρκωτικά στο ρετιρέ διαμέρισμα του σχεδιαστή μόδας στο Νάιτσμπριτζ, όπου βρέθηκε η σορός του το πρωί της Δευτέρας.

«Πιστεύεται ότι είχε προηγηθεί ένα πάρτι όπου ορισμένοι καλέσμενοι πήραν ναρκωτικά και έκαναν σεξ και ότι ο ίδιος ο Σεΐχης Χαλίντ μπορεί να πέθανε εξαιτίας της χρήσης ναρκωτικών», σημειώνει πηγή της Sun.

Το άρθρο Νεκρός σε πάρτι με σεξ και ναρκωτικά ο Χαλίντ Αλ Κασίμι, γιος εμίρη και σχεδιαστής εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα