Νέα ρύθμιση εάν ο νόμος Παππάς κριθεί αντισυνταγματικός προαναγγέλλει ο Παρασκευόπουλος

10:05 22/10/2016 - Πηγή: iPop

Μετά τον Νίκο Παππά, τώρα και ο Νίκος Παρσκευόπουλος δίνει απαντήσεις και διευκρινίσεις σχετικά με το μέλλον των καναλιών και του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, εάν ο υπάρχον νόμος κριθεί αντισυνταγματικός απ’ το ΣτΕ.

Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Δικαιοσύνης μιλώντας στην ΕΡΤ επισήμανε ότι σε περίπτωση που ο νόμος Παππάς κριθεί αντισυνταγματικός, τότε θα πρέπει «να πάμε γρήγορα σε νέα

ρύθμιση, γιατί θα βρεθούμε σε μια κατάσταση με επίσης αντισυνταγματικά χαρακτηριστικά, που είναι η έλλειψη αδειών και η απουσία εκλεγμένου ΕΣΡ».

Παράλληλα, ο κ. Παρασκευόπουλος πρόσθεσε πως «η αποκατάσταση της ομαλής πορείας προϋποθέτει ούτως ή άλλως, όποια κι αν είναι η απόφαση, τη συγκρότηση του ΕΣΡ».

Προκειμένου η ισχύουσα νομοθεσία να προσαρμοστεί στην απόφαση του ΣτΕ, συμπλήρωσε ο κ. Παρασκευόπουλος, θα πρέπει να γίνουν ορισμένες αναμορφώσεις.

Ο δρόμος προς αυτή τη νέα ρύθμιση θα είναι δύσβατος, όμως στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν άλυτα προβλήματα

Θυμίζουμε πως η Ολομέλεια του ΣτΕ συνεδριάζει εκ νέου την Δευτέρα 24 και την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, προκειμένου να ψηφίσει για τη συνταγματικότητα ή μη του νόμου Παππά.

Photo: Menelaos Myrillas / SOOC

The post Νέα ρύθμιση εάν ο νόμος Παππάς κριθεί αντισυνταγματικός προαναγγέλλει ο Παρασκευόπουλος appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα