Νέα περίοδο στη χώρα μας βλέπει ο Σαπέν

12:24 3/6/2016 - Πηγή: iPop

Την πεποίθηση του πως η Ελλάδα εισέρχεται σε μια νέα περίοδο εξέφρασε κατά τη συνάντηση που είχε με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο την Παρασκευή ο Μισέλ Σαπέν. Βέβαια, ο Γάλλος Υπουργός Οικονομικών επισήμανε πως οι δυσκολίες δεν έχουν τελειώσει και τόνισε πως οι προσπάθειες της Ελλάδας πρέπει να συνεχιστούν.

Χαρακτηριστικά ο Υπουργός της Γαλλίας

είπε:

Οι δυσκολίες δεν έχουν τελειώσει και τόνισε πως οι προσπάθειες της Ελλάδας πρέπει να συνεχιστούν. Όμως πιστεύω ότι εισερχόμαστε σε μία νέα περίοδο, την περίοδο της ανάπτυξης και των επενδύσεων

Από την πλευρά του βέβαια ο Ευκλείδης Τσακαλώτος επισήμανε πως τόσο ο Μ. Σαπέν όσο και ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, έχουν δείξει τη στήριξη τους στη χώρα μας και την έχουν βοηθήσει πολύ.

Και πρόσθεσε αναφερόμενος στη συνάντηση του με τον Γάλλο ομόλογο του «κατά τη συνάντηση συζητήσαμε για την νέα περίοδο, και συγκεκριμένα ότι πρέπει να αλλάξει η ατζέντα προς μια αναπτυξιακή ατζέντα για να επιστρέψει η χώρα στην ανάπτυξη με κοινωνική δικαιοσύνη.

Ενώ υπογράμμισε την ανάγκη να δοθεί έμφαση στις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που θα αλλάξουν το κράτος.

Κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος τόνισε: «Αν αυτά τα πετύχουμε, μετά από έναν χρόνο θα μπορούμε να μιλάμε για μια διαφορετική Ελλάδα που θα έχει επιστρέψει και στις αγορές και στην ανάπτυξη».

photo:INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

The post Νέα περίοδο στη χώρα μας βλέπει ο Σαπέν appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα