Μενού για του Αγίου Βαλεντίνου: Εύκολες συνταγές για να γιορτάσεις με το άλλο σου μισό

19:56 12/2/2021 - Πηγή: iPop

Η ημέρα των ερωτευμένων είναι μια μέρα αποκλειστικά για σένα και το ταίρι σου! Εκτός απ’ τα δώρα που θα ανταλλάξετε, όσο θα ακούτε τον Σάκη Ρουβά να τραγουδά ερωτικές επιτυχίες, θα απολαύσετε κι ένα ρομαντικό δείπνο. Το μενού για του Αγίου Βαλεντίνου φέτος θα είναι απ’ τα χεράκια σου και παρακάτω θα βρεις μερικές εντυπωσιακές αλλά εύκολες συνταγές!

Έφτασε αυτή η μέρα και αγχώνεσαι

με το τι να μαγειρέψεις, ειδικά εάν η σχέση σου με την μαγειρική δεν είναι και η καλύτερη. Όμως, οι παρακάτω συνταγές για του Αγίου Βαλεντίνου θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη, χωρίς να σε βάλουν να ασχοληθείς με τεχνικές και δύσκολες παρασκευές που δεν έχεις ξαναδοκιμάσει να φτιάξεις!

Οι συνταγές που σου προτείνουμε για το μενού για του Αγίου Βαλεντίνου:Ορεκτικό

Καρπάτσιο παντζαριού με κατσικίσιο τυρί

Ακούγοντας τη λέξη “καρπάτσιο” μπορεί να σου έρχεται στο μυαλό μια πολύ απαιτητική, γκουρμέ και ακριβή συνταγή. Όμως, δεν είναι πάντα έτσι. Το καρπάτσιο παντζαριού με κατσικίσιο τυρί είναι μια πραγματικά πολύ απλή συνταγή που μπορείς να κάνεις κι εσύ!

Pexels

Μανιτάρια γεμιστά με τυρί

Αυτά τα γεμιστά μανιτάρια με τυρί προκαλούν εκρήξεις στον ουρανίσκο σου, αφού είναι κάτι παραπάνω από γευστικά, ενώ ο χρόνος παρασκευής είναι ελάχιστος. Η συνταγή με τα μανιτάρια είναι πολύ εύκολη, δεν απαιτεί πολύ χρόνο μαγειρέματος και το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα θα σε κάνει να γλείφεις και τα δάχτυλά σου!

Freepik

Χουρμάδες με κατσικίσιο τυρί τυλιγμένοι με προσούτο

Οι χουρμάδες με κατσικίσιο τυρί τυλιγμένοι με προσούτο είναι ένα φανταστικό ορεκτικό για Χειμώνα- Καλοκαίρι και μπορείς να τους σερβίρεις σε μια πιατέλα για να συνοδεύσεις ακόμα και το κρασί σου, αν δεν θέλεις να τους συμπεριλάβεις σε ολόκληρο μενού.

taste.com.au

Πατατόσουπα βελουτέ

Τα υλικά είναι απλά όπως και η εκτέλεση! Αυτή η συνταγή έχει και πράσα που την κάνουν τόσο ξεχωριστή γευστικά αλλά και τόσο θρεπτική.

Pexels

Λιωμένο τυρί brie στον φούρνο με ρόδι και φιστίκια Αιγίνης

Απολαυστικό λιωμένο τυρί brie στον φούρνο με ρόδι και φιστίκια Αιγίνης, ιδανικό για να το σερβίρεις σε ένα ρομαντικό δείπνο και να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου.

loveandlemons.comΚυρίως πιάτο

Φιλέτο μοσχαριού με μείγμα πιπεριών

Ένα φιλέτο μοσχάρι μπορεί πάντα να εντυπωσιάσει. Όταν μαγειρεύεται με ένα μείγμα πιπεριών που δίνουν γεύση και άρωμα, τότε το περνάμε σε άλλο επίπεδο!

Πλούσιο ριζότο με μανιτάρια chanterelle και τριμμένο τυρί

Ένα ριζότο χωρίς μανιτάρια και τριμμένο τυρί απλά δεν είναι ριζότο! Είναι ο ιδανικός συνδυασμός για ένα πλούσιο πιάτο. Τα μανιτάρια chanterelle είναι αυτά που επιλέγουμε για τη συγκεκριμένη συνταγή, ενώ για τυρί προτιμήσαμε το cheddar και την παρμεζάνα.

Julien Pianetti/Unsplash

Κλασική συνταγή για ζυμαρικά Fettuccine Alfredo!

Κλασική συνταγή για ζυμαρικά Fettuccine Alfredo απ’ την αγαπημένη μας Ιταλία! Εύκολη, γρήγορη και το κυριότερο νόστιμη συνταγή για μερικά απ’ τα πιο αγαπημένα πιάτα των Ιταλών.

Freepik

Σολομός στο τηγάνι με υπέροχη σάλτσα, έτοιμος μέσα σε 7 λεπτά

Με πλούσια γεύση, πρωτεΐνες και Ω3 λιπαρά, ο σολομός είναι ένα απ’ τα πιο δημοφιλή ψάρια, πεντανόστιμος και πολύ εύκολο να τον μαγειρέψεις. Αν βιάζεσαι, όμως, και δεν θέλεις να κάνεις μια συνταγή που να περιλαμβάνει φούρνο, ο σολομός στο τηγάνι είναι μια τέλεια λύση!

Unsplash/Sebastian Coman Photography

Κοτόπουλο με κρούστα από κάσιους για να γλείφεις και τα δάχτυλά σου

Η συγκεκριμένη συνταγή είναι μια υγιεινή και παράλληλα γκουρμέ επιλογή που μπορείς να συνδυάσεις με ό,τι συνοδευτικό θέλεις.

Επιδόρπιο

Αγαπημένο προφιτερόλ

Το προφιτερόλ είναι από εκείνα τα γλυκά που δεν γίνεται να τους αντισταθείς. Συνδυάζουν υπέροχα τη σοκολάτα, τη κρέμα και τη τραγανή ζύμη από τα σου.

monpetitfour.com

Εύκολο cheesecake

Πρόκειται για ένα απ’ τα γλυκά με τις περισσότερες παραλλαγές ανά τον κόσμο, αλλά εμείς πάντα έχουμε μια αδυναμία στην κλασική εκδοχή του!

Mink Mingle/ Unsplash

Ζεστά και λαχταριστά red velvet cinnamon rolls!

Μπες στην κουζίνα και να φτιάξεις ζεστά και λαχταριστά red velvet cinnamon rolls! Μια συνταγή που χρειάζεται λίγη προσπάθεια και λίγες ώρες για να είναι έτοιμη, αλά το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει.

wellplated.com

Brownies με 3 υλικά

Το απόλυτο γλυκό που μπορείς να φας με μια μπάλα σπιτικό παγωτό και να πάρεις όλη τη δόση σοκολάτας που χρειάζεσαι! Το brownies με 3 υλικά είναι η συνταγή που θα φτιάχνεις και θα ξαναφτιάχνεις σε κάθε τραπέζι!

Freepik

Θεϊκή σιροπιαστή πορτοκαλόπιτα

Η συνταγή για πορτοκαλόπιτα, δεν θα στο κρύψουμε, δεν είναι το πιο απλό γλυκό που μπορείς να φτιάξεις, καθώς απαιτεί αρκετό χρόνο και διαδικασίες, αλλά αν ακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!

Pixabay

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μενού για του Αγίου Βαλεντίνου: Εύκολες συνταγές για να γιορτάσεις με το άλλο σου μισό εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα