«Μου χρειάζεται χρόνος για να συνηθίσω την πραγματικότητα της ζωής χωρίς την γιαγιά» – Η συγκινητική δήλωση του Πρίγκιπα William για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

10:56 11/9/2022 - Πηγή: iPop

Ο πρίγκιπας William, ο νέος διάδοχος του θρόνου τώρα που ο πατέρας του, ο Κάρολος έγινε βασιλιάς, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Instagram, έκανε μια συγκινητική δήλωση για την απώλεια της γιαγιάς του, κάνοντας παράλληλα σαφές πως θα στηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο τον πατέρα του, και νέο βασιλιά του Ηνωμένου Βασιλείου, Κάρολο Γ’.

Υπενθυμίζεται πως ο βασιλιάς Κάρολος, έδωσε επίσημα στον William

τον τίτλο του Πρίγκιπα της Ουαλίας και στην Kate την Πριγκίπισσα της Ουαλίας λέγοντας πως «Με την Katherine στη πλευρό του, οι νέοι μας πρίγκιπας και πριγκίπισσα της Ουαλίας γνωρίζω πως θα συνεχίσουν να εμπνέουν και να ηγούνται τού εθνικού διαλόγου, βοηθώντας να φέρουν το περιθώριο στο επίκεντρο όπου μπορεί να δοθεί ουσιώδης βοήθεια».

Το πρώτο διάγγελμα του Καρόλου ως Βασιλιάς- Πρίγκιπας της Ουαλίας ο William

Η δήλωση του πρίγκιπα William για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

«Την Πέμπτη, ο κόσμος έχασε μία εξαιρετική ηγέτη, της οποίας η δέσμευση για τη χώρα, τα βασίλεια και την Κοινοπολιτεία ήταν απόλυτη. Τόσα πολλά θα ειπωθούν τις επόμενες μέρες για το νόημα της ιστορικής της βασιλείας.

Εγώ ωστόσο έχασα μια γιαγιά. Και ενώ θα θρηνήσω την απώλειά της, νιώθω επίσης απίστευτα ευγνώμων. Είχα το πλεονέκτημα της σοφίας και της επιβεβαίωσης της βασίλισσας στην πέμπτη μου δεκαετία. Η γυναίκα μου είχε είκοσι χρόνια καθοδήγησης και υποστήριξής της. Τα τρία μου παιδιά πέρασαν διακοπές μαζί της και δημιούργησαν αναμνήσεις που θα κρατήσουν σε όλη τους τη ζωή.

Ήταν δίπλα μου στις πιο ευτυχισμένες μου στιγμές. Και ήταν δίπλα μου τις πιο θλιβερές μέρες της ζωής μου. Ήξερα ότι αυτή η μέρα θα ερχόταν, αλλά θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να συνηθίσω την πραγματικότητα της ζωής χωρίς τη γιαγιά.

Την ευχαριστώ για την καλοσύνη που έδειξε στην οικογένειά μου και σε εμένα. Και την ευχαριστώ εκ μέρους της γενιάς μου που έδωσε ένα παράδειγμα υπηρεσίας και αξιοπρέπειας στη δημόσια ζωή, η οποία αν και ήταν από διαφορετική ηλικία, ήταν πάντα σχετική με όλους μας.

Η γιαγιά μου έλεγε ότι η θλίψη ήταν το τίμημα που πληρώνουμε για την αγάπη. Όλη η θλίψη που θα νιώσουμε τις επόμενες εβδομάδες θα είναι απόδειξη της αγάπης που νιώσαμε για την εξαιρετική Βασίλισσα μας. Θα τιμήσω τη μνήμη της στηρίζοντας τον πατέρα μου, τον Βασιλιά, με κάθε τρόπο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρίγκιπας William.

View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

H επανένωση William και Harry

Ύστερα από μήνες τεταμένων σχέσεων, τα αδέλφια Wlliam και Harry, μαζί με τις συζύγους τους, βρέθηκαν μαζί στο Λονδίνο για να τιμήσουν τη γιαγιά τους, η οποία αναμένεται να κηδευτεί στις 19 Σεπτεμβρίου, μετά από τετραήμερο λαϊκό προσκύνημα.

REUTERS

Ντυμένες στα μαύρα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας Kate Middleton και η Meghan Markle μαζί με τους συζύγους τους που φορούσαν επίσης μαύρα κοστούμια, συνομίλησαν με τους χιλιάδες ανθρώπους που είχαν έρθει για να τιμήσουν της αγαπημένης τους βασίλισσας.

Θάνατος βασίλισσας Ελισάβετ: Τι θα συμβεί με τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle;

Τα δύο ζευγάρια δεν αλληλεπιδρούσαν πολύ κατά τη διάρκεια της 40λεπτης περιπάτου κοντά σε ένα από τα αγαπημένα σπίτια της βασίλισσας, καθώς σταμάτησαν για να διαβάσουν μηνύματα που είχαν αφεθεί ανάμεσα στα λουλούδια.

REUTERS

Κάποια στιγμή η Meghan αγκαλιάστηκε από μια γυναίκα στο πλήθος, ενώ ο William πέρασε λίγη ώρα κουβεντιάζοντας με τα παιδιά, καθώς η Kate και ο Harry δέχονταν λουλούδια και μηνύματα αγάπης από όσους βρίσκονταν στο πλήθος.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Μου χρειάζεται χρόνος για να συνηθίσω την πραγματικότητα της ζωής χωρίς την γιαγιά» – Η συγκινητική δήλωση του Πρίγκιπα William για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα