Μήπως φτιάχνεις το τοστ σου τελείως λάθος; Το συστατικό που θα το απογειώσει

17:10 2/1/2022 - Πηγή: iPop

Υπάρχει λόγος που αφιερώνουμε ένα ολόκληρο άρθρο στο τοστ και αυτός είναι ότι αρέσει σε όλους! Το πιο εύκολο και νόστιμο σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας μπορεί να γίνει ακόμα πιο πλούσιο αυτήν την εποχή του χρόνου αφού μπορείς να αξιοποιήσεις ότι σου έχει περισσέψει από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι βάζοντας τα μέσα σε δύο φέτες ψωμί. ΄Ήξερες όμως ότι μπορεί όλα αυτά τα χρόνια να το φτιάχνεις λάθος; Ακολουθούν συμβουλές για να μάθεις πώς να φτιάξεις το πιο νόστιμο τοστ

που έχεις φάει ποτέ!

Γιατί δεν πρέπει να τρως τοστ πριν τον ύπνο;

Πώς να φτιάξεις το πιο νόστιμο τοστ προσθέτοντας ένα απλό συστατικό

Ο Αυστραλός συγγραφέας φαγητού, Tristan Lutze, είπε πως τόσα χρόνια φτιάχναμε όλοι λάθος το τοστ μας αφού του λείπει ένα βασικό συστατικό. Έχουμε ψωμί, τυρί και ζαμπόν, τι είναι αυτό που λείπει στο τοστάκι μας; Αποκάλυψε ότι το μυστικό για ένα τέλειο τοστ με τυρί είναι μια επικάλυψη μαγιονέζας πάνω από το εξωτερικό του ψωμιού. Ο Tristan εξήγησε ότι η προσθήκη μιας στρώσης μαγιονέζας αντί για βούτυρο στο εξωτερικό του τοστ, θα βοηθήσει το ψωμί να ροδίσει πιο ομοιόμορφα καθώς φρυγανίζεται.

Η μαγιονέζα μειώνει επίσης τον κίνδυνο να καεί το ψωμί, κάτι που σίγουρα θα καταστρέψει το τοστ σου. Η FSA προειδοποιεί ότι το καμένο τοστ θα μπορούσε να ενέχει κίνδυνο καρκίνου, λόγω του ακρυλαμιδίου, μιας χημικής ουσίας που σχηματίζεται όταν τα αμυλούχα τρόφιμα μαγειρεύονται σε υψηλή θερμοκρασία.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μήπως φτιάχνεις το τοστ σου τελείως λάθος; Το συστατικό που θα το απογειώσει εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα