Peaky Blinders: “Αυτό θα είναι το τέλος” – Το trailer του 6ου κύκλου και η αποκάλυψη του σκηνοθέτη για το μέλλον της σειράς

14:37 2/1/2022 - Πηγή: iPop

Έχει περάσει μόλις ένας χρόνος από τότε που μάθαμε ότι η βραβευμένη σειρά Peaky Blinders θα τελείωνε με την έκτη σεζόν της. Το BBC επιφύλασσε μια πρωτοχρονιάτικη έκπληξη στους φανατικούς της σειράς δημοσιεύοντας το πρώτο trailer για την 6η σεζόν. Η ημερομηνία προβολής του πρώτου επεισοδίου δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, αν και υπάρχουν πληροφορίες πως θα το δούμε στις οθόνες μας στις αρχές του 2022.

Μετ’ εμποδίων γίνονται (ή μήπως όχι) τα γυρίσματα των Peaky Blinders

Peaky Blinders: Κυκλοφόρησε το trailer του 6ου
κύκλου!

Ο Cillian Murphy επέστρεψε ως Tommy Shelby, αναζητώντας έναν τρόπο για να ξεκουραστεί επιτέλους η ομάδα των γκάνγκστερ του Μπέρμιγχαμ. Επιστρέφουν επίσης οι Tom Hardy, Paul Anderson, Finn Cole, Anya Taylor-Joy και Sophie Rundle. Στο trailer εμφανίζεται και ο Stephen Graham. Μια όμως από τις βασικότερες πρωταγωνίστριες της σειράς η Helen McCrory πέθανε τον Απρίλιο του 2021 και η τύχη της θείας Polly δεν αποκαλύπτεται στο trailer που μόλις κυκλοφόρησε.

Ο δημιουργός και συγγραφέας Steven Knight μίλησε για την 6η σεζόν κάνοντας μια σημαντική αποκάλυψη: “Ο Peaky επέστρεψε με μεγάλη έκρηξη. Μετά την επιβεβλημένη καθυστέρηση της παραγωγής λόγω της πανδημίας του Covid, βρίσκουμε την οικογένεια σε έναν ακραίο κίνδυνο με τα στοιχήματα να μην ήταν ποτέ υψηλότερα. Πιστεύουμε ότι αυτή θα είναι η καλύτερη σεζόν από όλες και είμαστε σίγουροι ότι οι φανατικοί θα τη λατρέψουν. Αν και η σειρά θα φτάσει στο τέλος της, η ιστορία θα συνεχιστεί σε άλλη μορφή”.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Peaky Blinders: “Αυτό θα είναι το τέλος” – Το trailer του 6ου κύκλου και η αποκάλυψη του σκηνοθέτη για το μέλλον της σειράς εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα