Μιλλούση: «Αυτό το μετάλλιο θα μου δώσει ώθηση και για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα»

17:30 19/3/2017 - Πηγή: iPop

Χαρούμενη αλλά και ιδιαίτερα προσγειωμένη εμφανίστηκε η ασημένια πρωταθλήτρια, Βασιλική Μιλλούση, στις πρώτες τις δηλώσεις μετά την επιτυχία της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης του Μπακού.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, αφού αναφέρθηκε στην καλή ψυχολογία που της έδωσε τον αέρα να πραγματοποιήσει μια πολύ καλή εμφάνιση, δήλωσε πως αφήνει το Μπακού με μια ανάσα αισιοδοξίας και πως αυτό το μετάλλιο θα της δώσει ώθηση για το επερχόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη

από το τελικό αποτέλεσμα και θεωρώ ότι μία ανάλογη εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό θα είναι αρκετή για να με βάλει στην οκτάδα του τελικού», πρόσθεσε η Βασιλική ευχαριστώντας παράλληλα τους προπονητές της, Κώστα Χατζηζήση και Ντιάνα Ντούντεβα, «που είναι συνέχεια δίπλα μου είτε κερδίζω είτε χάνω».

Η Βασιλική Μιλλούση, όμως, στάθηκε και στο γεγονός πως κάποιες ατυχίες της στέρησαν μια ακόμα διάκριση τα τελευταία χρόνια και πως αυτή η επιτυχία θα ξορκίσει την «κακοδαιμονία» των τελευταίων χρόνων. Στο συγκεκριμένο θέμα μάλιστα αναφέρθηκε και σε ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook.

Μάλλον έφταιγε το 13

Η Βασιλική έδωσε έμφαση στην ατυχία των τελευταίων χρόνων, καθώς απείχε από τα μετάλλια από το 2013 και πιο συγκεκριμένα από το ασημένιο μετάλλιο που είχε κατακτήσει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Κότμπους, στη Γερμανία. Για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια αυτό ήταν το 14ο μετάλλιο δε διεθνείς διοργανώσεις και χρέωσε έστω και σατυρικά στο «γκαντέμικο» όπως έχουμε συνηθίσει να λέμε, αριθμό 13.

Οι διεθνείς διακρίσεις της Βασιλικής Μιλλούση είναι οι εξής:2009, Ντόχα-Κατάρ: Χάλκινο μετάλλιο στη δοκό2010, Κότμπους-Γερμανία: Χάλκινο μετάλλιο στη δοκό2010, Παρίσι-Γαλλία: Χάλκινο μετάλλιο στη δοκό2010, Οστράβα -Τσεχία: Χρυσό μετάλλιο στη δοκό2010, Οστράβα-Τσεχία: Χρυσό μετάλλιο στους ασύμμετρους ζυγούς2010, Οστράβα-Τσεχία: Ασημένιο μετάλλιο στις ασκήσεις εδάφους2011, Κότμπους-Γερμανία: Χάλκινο μετάλλιο στη δοκό2011, Μάριμπορ-Σλοβενία: Χρυσό μετάλλιο στη δοκό2012, Κότμπους-Γερμανία: Χρυσό μετάλλιο στη δοκό2012, Όσιγεκ-Κροατία: Ασημένιο μετάλλιο στη δοκό2012, Γάνδη-Βέλγιο: Χάλκινο μετάλλιο στη δοκό2013, Λα Ρος Σιρ-Ιόν-Γαλλία: Χάλκινο μετάλλιο στη δοκό2013, Κότμπους-Γερμανία: Ασημένιο μετάλλιο στη δοκό2017, Μπακού-Αζερμπαϊτζάν: Ασημένιο μετάλλιο στη δοκόΔείτε ξανά στο παρακάτω βίντεο πώς η Βασιλική Μιλλούση κατάφερε να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μπακού

The post Μιλλούση: «Αυτό το μετάλλιο θα μου δώσει ώθηση και για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα