Μικρά tricks ομορφιάς που δε σου περνούν από το μυαλό

07:31 5/9/2014 - Πηγή: iPop

Θες να δείχνεις όμορφος-η όσο και να περνούν τα χρόνια και φυσικά όσο κουραστική και να είναι η καθημερινότητά σου! Μην αγχώνεσαι! Γι” αυτό είμαστε εδώ εμείς για να σου αποκαλύψουμε τα μικρά tricks ομορφιάς που γνωρίζουμε και θα σε αναζωογονήσουν.

Ποια είναι τα tricks ομορφιάς που πρέπει να μάθεις;Κοιμήσου στο απόλυτο σκοτάδι φορώντας μάσκα ύπνου. Οι μαύροι κύκλοι σου θα δεις αμέσως πως θα υποχωρήσουν και θα δεν θα φαίνονται όσο πριν. Θα απολαύσεις τον ύπνο σου καλύτερα και θα ξυπνήσεις πλήρως αναζωογονημένος-η.Κάνε μασάζ με ένα μπαλάκι του τένις. Στην πατούσα μας θα έπρεπε να γνωρίζεις πως
καταλήγουν όλα τα νεύρα του σώματός μας. Έτσι, αν κάνεις μασάζ στην πατούσα σου θα ξεκουραστείς αμέσως και η κυκλοφορία του αίματός σου θα βελτιωθεί. Το να κάνεις μασάζ με το μπαλάκι είναι πολύ απλό. Τοποθέτησέ το έδαφος και απλά πάτησέ το με το πόδι σου κάνοντας διάφορες μπρος και πίσω κινήσεις.Βάλε βιταμίνες στα σημεία που νιώθεις πως θα κάνεις ρυτίδες. Προτίμησε βιταμίνη Ε που κυκλοφορεί σε μορφή αμπούλας και αντί να την καταπιείς σπάσε την και βάλε την στα «επικίνδυνα σημεία».Για να παραμείνεις όμορφος-η και νέος-α άλλαξε τη ζάχαρη που καταναλώνεις. Βγάλε από το διατροφικό σου πρόγραμμα τη λευκή ζάχαρη και αντικατέστησε την με ακατέργαστη καστανή. Είναι πιο υγιεινή και πιο ωφέλιμη για την επιδερμίδα σου.

The post Μικρά tricks ομορφιάς που δε σου περνούν από το μυαλό appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα