Μικρά μυστικά για να έχεις πάντα το σπίτι σου σε τάξη

15:02 24/10/2014 - Πηγή: iPop

Στο σπίτι επικρατεί το απόλυτο χάος! Τα ρούχα είναι πεταμένα παντού! Οι λογαριασμοί διάσπαρτοι στο τραπεζάκι του σαλονιού και αν ανοίξεις τα ντουλάπια νομίζεις ότι τα πράγματα θα πέσουν γιατί θέλουν να τρέξουν να φύγουν μακριά. Σου παρουσιάσαμε το σπίτι σου και τρόμαξες; Ναι, αυτή είναι η πραγματικότητα! Συνέχισε, λοιπόν, να διαβάζεις και εμείς θα σου πούμε τα δικά μας μυστικά για να έχεις πάντα το σπίτι σου σε τάξη.

Πώς θα έχεις πάντα το σπίτι σου σε τάξη;Μην ματαιώνεις τις δουλειές σου: Μετά το φαγητό πρέπει να πλύνεις τα πιάτα και μόλις ξυπνήσεις να στρώσεις το κρεβάτι σου. Έτσι, δεν θα
αφήνεις τις δουλειές σου και για μετά και θα τις κάνεις την ώρα που πρέπει.Ό,τι βγάλεις βάλε το ξανά στη θέση του. Ό,τι βγάλεις από τα συρτάρια ή τα ντουλάπια σου βάλε τα ξανά εκεί. Μην το πετάς πάντα στον πάγκο ή όπου αλλού βρεις.Τα ρούχα που δοκιμάζεις κρέμασε τα ή δίπλωσε τα ξανά. Δοκίμασες τα ρούχα αλλά τελικά δεν θες να τα φορέσεις; Κρέμασε τα ξανά για να γλιτώσεις επιτέλους από το βουνό ενδυμάτων που έχεις στον καναπέ σου.Ό,τι δε χρειάζεσαι πέταξέ το! Μην μαζεύεις άχρηστα πράγματα. Αν κάτι δεν το χρειάζεσαι πέταξέ το ή δώσε το σε κάποιον που μπορεί να το έχει ανάγκη.

The post Μικρά μυστικά για να έχεις πάντα το σπίτι σου σε τάξη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα