Μικρά κόλπα για να μην κρυώνεις ακόμα και όταν η θερμοκρασία είναι μείον

08:32 4/11/2014 - Πηγή: iPop

Το να ντύνεσαι σαν κρεμμύδι ή το να τυλίγεσαι με την κουβέρτα και να κυκλοφορείς στους δρόμους δεν είναι η λύση για να μην κρυώνεις. Είναι απλά μια αφορμή να ανοίξεις τα στόματα όσων σε βλέπουν και να πουν: Να, μία τρελή! Εσύ, όμως, κρυώνεις και εμείς θα σου αποκαλύψουμε τον τρόπο να νιώσεις πολύ καλύτερα.

Τρόποι για να μην κρυώνεις!Βγάλε τα χέρια από τις τσέπες: Παραδέξου το! “Oταν κρυώνεις, η πρώτη κίνηση που κάνεις είναι να βάζεις τα χέρια στις τσέπες σου. Σταμάτα, όμως, να το κάνεις. Άσε τα χέρια σου ελεύθερα και καθώς περπατάς
κούνησε τα.Αναμνήσεις ευχάριστες: Σύμφωνα με έρευνες οι ευχάριστες αναμνήσεις ανεβάζουν την θερμοκρασία και σε κάνουν να ζεσταίνεσαι.Ψήσε τα ρούχα σου: Ετοιμάζεσαι να ντυθείς για να βγεις έξω; Πέντε λεπτά πριν ντυθείς βάλε τα ρούχα σου πάνω στο καλοριφέρ και άσε τα λίγο να ζεσταθούν. Φόρεσε τα και ακόμα και όταν θα φύγει η θερμότητά τους το σώμα σου θα είναι πιο ζεστό από πριν.Προτίμησε τις πρωτεΐνες: Τα γεύματα που περιέχουν μεγάλη ποσότητα πρωτεΐνης κάνουν τον οργανισμό να δουλέψει πιο σκληρά. Όλη αυτή η διαδικασία στην οποία θα βάλεις τον οργανισμό σου θα σε ζεστάνει.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Μικρά κόλπα για να μην κρυώνεις ακόμα και όταν η θερμοκρασία είναι μείον appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα