Πώς να συμπεριφερθείς αν σου κάνει τον δύσκολο

23:46 3/11/2014 - Πηγή: iPop

Τον γνώρισες και εκεί που όλα κυλούσαν ρολόι, αυτός αποφάσισε ότι πρέπει να ακολουθήσει νέα τακτική για να σε κάνει να κολλήσεις μαζί του και να μην τον αφήσεις ποτέ. Κάποιος από τους φίλους του ή η μαμά του που κάθε πρωί του λέει πόσο κούκλος είναι εκτός των άλλων του είπε ότι πρέπει να σου κάνει τον δύσκολο. Είπε επίσης ότι οι γυναίκες είναι σαν τα γραμματόσημα. Για να σε θέλουν πρέπει να τις φτύνεις και άλλες τέτοιες μπούρδες, μας συγχωρείτε για την έκφραση αλλά η ώρα πήγε δώδεκα, μπορούμε να πούμε και μια κουβέντα παραπάνω.

Επειδή φίλη μου οι γυναίκες δεν είμαστε γραμματόσημα πρέπει να του φερθείς αναλόγως για να κόψει τα πολλά πολλά, να στρώσει επιτέλους χαρακτήρα και να σκεφτεί τι ακριβώς θέλει να κάνει μαζί σου.

Τι να κάνεις αν σου κάνει τον δύσκολο;Μην του δείχνεις ότι στεναχωριέσαι: Δεν μπορεί να βρεθείτε και τι έγινε; Εσύ δε θα χαλάσεις το πρόγραμμά σου. Θα βάλεις τα καλά σου, θα ντυθείς, θα γίνεις μια κούκλα και θα βγεις με τις φίλες σου. Το επόμενο κιόλας πρωί θα απορεί. Θα αναρωτιέται γιατί δεν έπεσες στα πατώματα να κλαις που σε έγραψε και προτίμησες να βγεις.Τέλος τα μηνύματα σεντόνια: Τα μηνύματα σεντόνια είναι τα μηνύματα στα οποία αναλύεις όλη σου τη ζωή. Αυτά τα μηνύματα μπορεί οι γυναίκες να τα αγαπάμε αλλά οι άντρες τα απεχθάνονται! Οπότε κόψε τα! (Μεταξύ μας και οι άνδρες στέλνουν κάτι κατεβατά… αλλά είναι μειοψηφία συγκριτικά μ αυτούς που τα απεχθάνονται!)Σταμάτα να μπορείς πάντα: Την επόμενη φορά που θα μιλήσετε δεν χρειάζεται να είσαι αμέσως διαθέσιμη να βρεθείτε. Πες ότι έχεις δουλειές, έχεις κάτι κανονίσει και θα μπορούσες καλύτερα κάποια άλλη στιγμή ή κάποια άλλη μέρα.

The post Πώς να συμπεριφερθείς αν σου κάνει τον δύσκολο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα