Μεταφορά από iOS σε Android; Μην φρικάρεις, έτσι θα μεταφέρεις τα πάντα στη νέα σου συσκευή!

19:18 30/10/2020 - Πηγή: iPop

Αποφάσισες να κάνεις αυτό το μεγάλο βήμα στη ζωή σου. Ναι, για όλους όσους έχουν συνηθίσει να έχουν iPhone, η μεταφορά από iOS σε Android είναι ένα μεγάλο βήμα! Όπως και το αντίθετο φυσικά… Πώς θα κάνεις τη μετάβαση χωρίς να φρικάρεις για τη μεταφορά των αρχείων σου; Δες τον οδηγό βήμα-βήμα για να το κάνεις σωστά.

Όσα πρέπει να ξέρεις εάν κάνεις μετάβαση απ’ το Android

στο iPhone

Μπορεί παλιότερα η διαδικασία να ήταν πιο χρονοβόρα και κάποιοι να σε είχαν φρικάρει λέγοντάς σου ότι θα χάσεις τα πάντα απ’ την παλιά σου συσκευή ή διαφορετικά θα χρειαστείς 1.500 διαφορετικές εφαρμογές μεταφοράς αρχείων, αλλά πλέον τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά.

Παρακάτω θα σου δείξουμε τα 3 απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να κάνεις αυτή τη μετάβαση σωστά. Ο οδηγός είναι σύμφωνα με τα επίσημα βήματα που προτείνει το Android για να μεταφέρεις σωστά τα δεδομένα σου απ’ την παλιά σου συσκευή στη νέα.

Πώς να κάνεις σωστά τη μεταφορά από iOS σε Android:

Βήμα 1

Κατέβασε το Google Drive στο iPhone σου και κάνε sign in με το Google account σου. Εάν δεν έχεις λογαριασμό Google, μπορείς να δημιουργήσεις έναν μόλις το κατεβάσεις ή ακόμα και τώρα.

Εάν έχεις ήδη εγκατεστημένο το Google Drive, βεβαιώσου ότι έχεις κάνει update στην τελευταία έκδοση.

Βήμα 2

Κάνε backup το περιεχόμενό σου: Μόλις συνδεθείς στο Google Drive, πήγαινε στο μενού, στις ρυθμίσεις και επίλεξε το backup. Επίλεξε το περιεχόμενο που θέλεις να κάνεις backup ή απλά κάντα όλα, κλικάροντας στο “Start Backup”.

Μην ξεχάσεις να πας στις ρυθμίσεις και να κλείσεις το iMessage και το FaceTime για να μην χάνεις κανένα μήνυμα ή κλήση όταν περάσεις στο Android.

Η διαδικασία μπορεί να πάρει αρκετές ώρες, επομένως σε συμβουλεύουμε να είσαι συνεχώς συνδεδεμένος στο WiFi αλλά και να έχεις το κινητό σου να φορτίζει.

Βήμα 3

Άνοιξε την Android συσκευή σου και κάνε sign in με το Google account με το οποίο συνδέθηκες στο Google Drive όταν έκανες backup το iPhone σου.

Μόλις συνδεθείς, θα δεις όλο το περιεχόμενό σου να σε περιμένει!

Καλωσήρθες στον κόσμο του Android!

YΓ: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κι άλλες εφαρμογές, όπως πχ συγκεκριμένη εφαρμογή για μεταφορά επαφών, αλλά αν μας ρωτάς τη γνώμη μας, δεν θα χρειαστεί γιατί με το Google Drive τα μεταφέρεις όλα με μιας!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μεταφορά από iOS σε Android; Μην φρικάρεις, έτσι θα μεταφέρεις τα πάντα στη νέα σου συσκευή! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα