Πες αντίο στον σκόρο από τα ρούχα με τους πιο εύκολους τρόπους που θα σου λύσουν τα χέρια!

14:17 30/10/2020 - Πηγή: iPop

Κι ήρθε αυτή η στιγμή που πας να βάλεις ένα ρούχο απ’ την ντουλάπα σου και… ωχ, τρύπα! Και η επόμενη αντίδραση είναι… σκόρος! Μα πώς τρύπωσε; Κι όμως τρύπωσε και αν δεν θες να εγκατασταθεί στη ντουλάπα σου, τότε πρέπει να μάθεις να κρατάς μακριά τον σκόρο από τα ρούχα σου.

Είναι ο καταστροφέας των ρούχων και πάει και τρυπώνει στη ντουλάπα σου χωρίς να το παίρνεις χαμπάρι. Ωστόσο, λύσεις υπάρχουν ώστε να απαλλαχθείς από αυτόν και να διατηρήσεις τα ρούχα σου χωρίς τρύπες, όπως ακριβώς τα έβαλες στη ντουλάπα σου.

Πώς να απομακρύνεις
τον σκόρο από τα ρούχα σου;

Οι τρόποι είναι αρκετοί. Φυσικά και υπάρχει ο απλός και γνωστός τρόπος με τα φυσικά απωθητικά φακελάκια με άρωμα που θα τα βρεις και στο σούπερ μάρκετ. Η λεβάντα είναι η πιο διαδεδομένη για την απομάκρυνση του σκόρου.

Unsplash/ Alyssa Strohmann

Ωστόσο, υπάρχουν και φυσικοί τρόποι για να απομακρύνεις τον σκόρο από τα ρούχα, αν δεν θες να χρησιμοποιήσεις τα σκοροκτόνα του εμπορίου.

Αναλυτικός οδηγός για να οργανώσεις τη ντουλάπα σου στην εντέλεια!

Τι μπορείς να χρησιμοποιήσεις;

Μπαχαρικά: Βάλε λίγο γαρίφαλο ανάμεσα στα ρούχα σου ή στις τσέπες τους. Αιθέρια έλαια: Λεβάντα, μέντα, θυμάρι και δεντρολίβανο μπορεί να μυρίζουν υπέροχα γενικά, αλλά όχι για τον σκόρο. Διάλεξε ένα από αυτά και βάλτο σε φακελάκια ή σε πουγκιά κι ύστερα στη ντουλάπα σου. Σανταλόξυδο: Ράντισε με λίγο σανταλόξυδο στα συρτάρια ή στη ντουλάπα σου. Σαπούνι: Δεν χρησιμεύει μόνο στο να πλένεσαι. Το σαπούνι που περισσεύει τύλιξέ το με γάζα ή τούλι και βάλτο στη ντουλάπα σου.

Τέλος, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείς ξύλινες κρεμάστρες, γιατί απωθούν καλύτερα τον σκόρο, ενώ μην ξεχνάς πως η ντουλάπα σου πρέπει να είναι απαλλαγμένη απ’ την υγρασία.

Κάνε τα παραπάνω και θα πεις αντίο στον σκόρο!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πες αντίο στον σκόρο από τα ρούχα με τους πιο εύκολους τρόπους που θα σου λύσουν τα χέρια! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα