Μετά τον «Αστακό» ο Farrell ξανασυνεργάζεται με τον Λάνθιμο για την μικρή οθόνη!

10:33 21/3/2017 - Πηγή: iPop

Μετά τον «Αστακό» ο Farrell ξανασυνεργάζεται με τον Λάνθιμο για να φέρουν στη ζωή ένα διάσημο πολιτικό σκάνδαλο στην μικρή οθόνη!

Στην νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, με τίτλο «The Killing of a Sacred Deer» θα πρωταγωνιστήσει ο Colin Farrell. Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ολοκληρωθεί και βρίσκεται πλέον στο στάδιο του post-production. Αλλά

η συνεργασία των δύο δεν τελειώνει εκεί καθώς, σύμφωνα με το Variety, οι δύο τους θα συνεργαστούν και για την μικρή οθόνη!

Λάνθιμος και Farrell ετοιμάζονται για μια τρίτη συνεργασία, αυτή τη φορά για την μικρή οθόνη. Συγκεκριμένα ετοιμάζουν μια σειρά περιορισμένων επεισοδίων για το Amazon. Ο τίτλος για την σειρά δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα αλλά το σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Enzo Mileti και Scott Wilson, ενώ στην παραγωγή βρίσκεται ο Ben Stiller και η Nicky Weinstock.

Η υπόθεση:

Ο Farrell θα υποδυθεί τον Αμερικανό πεζοναύτη Oliver North (πραγματικός χαρακτήρας), ο οποίος είχε άμεση ανάμειξη στην υπόθεση Iran-Contra -το μεγάλο πολιτικό σκάνδαλο που ξέσπασε τη δεκαετία του ’80, κατά τη διάρκεια της δεύτερης θητείας της κυβέρνησης Reagan, και περιλάμβανε παράνομες πωλήσεις όπλων στο Ιράν με αντάλλαγμα την απελευθέρωση Αμερικανών ομήρων. Τα έσοδα από τις παράνομες αυτές πωλήσεις βοήθησαν, υπό την καθοδήγηση του North, στην υποστήριξη ομάδων ανταρτών της Contra στη Nicaragua.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που δουλεύω ξανά με τον Colin, πάνω σε κάτι αρκετά διαφορετικό από ό,τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα», είπε ο Λάνθιμος και συμπλήρωσε: «Ανυπομονώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τον Ben και τη Nicky που είχαν μια εξαιρετική ιδέα για το κάστινγκ και είδαν από νωρίς τις δυνατότητες του υλικού, και με το Amazon που αγκάλιασε το έργο μας με μεγάλο ενθουσιασμό. Νιώθω μεγάλη αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό να δουλεύω πάνω σε ένα σενάριο το οποίο, παρότι βασίζεται σε σχετικά πρόσφατη ιστορία, είναι πολύ φρέσκο και σχετικό με την εποχή μας».

Αυτή την περίοδο ο Γιώργος Λάνθιμος γυρίζει το «The Favourite» με πρωταγωνίστρια την Emma Stone.

The post Μετά τον «Αστακό» ο Farrell ξανασυνεργάζεται με τον Λάνθιμο για την μικρή οθόνη! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα