Εδώ και τώρα εκλογές- Ήρθε η ώρα του ΣΥΡΙΖΑ

21:10 29/9/2014 - Πηγή: Aixmi

Το παιχνίδι τελείωσε. Μετά από 5 χρόνια σε καθεστώς λιτότητας δεν έχει γίνει καμία μεταρρύθμιση και δεν έχει λυθεί κανένα ταμειακό πρόβλημα. Ούτε στην Υγεία, ούτε στην Παιδεία, ούτε στην Κοινωνική Ασφάλιση, ούτε στην Πρόνοια. Και οι υποδομές που αποκτήσαμε την περίοδο 1996- 2004 απαξιώνονται με ταχύτατους ρυθμούς. Το επιχείρημα της συγκυβέρνησης- σώσαμε τη χώρα από τη χρεοκοπία- δεν αρκεί. Γιατί όσοι πλήρωσαν για να συμβεί αυτό αισθάνονται κορόιδα. Γιατί όσοι δεν πλήρωσαν δεν έχουν καταλάβει από τι γλίτωσαν.

Αποτέλεσμα; Άλλοι ψάχνουν τη λύση

στο εξωτερικό, άλλοι στην παρανομία και άλλοι αναζητούν τιμωρούς στο πρόσωπο φασιστών και κάθε είδους λαϊκιστών. Η φτώχεια φέρνει γκρίνια, λέει ο λαός. Ενός κακού, μύρια έπονται…

Μία είναι η λύση: εκλογές εδώ και τώρα. Για να μπορέσει και ο ΣΥΡΙΖΑ να δείξει τι αξίζει. Να διαπραγματευτεί με τους δανειστές. Να συγκρουστεί μαζί τους. Κυρίως, όμως, για να αλλάξει, όπως έχει πει, την κατάσταση στην Ελλάδα. Να μην υπάρχει κανείς φτωχός και εξαθλιωμένος. Χωρίς ρεύμα. Χωρίς δουλειά. Να μοιράσει τον πλούτο δίκαια. Να φορολογήσει δίκαια. Να ανατείλει ο ήλιος της διαφάνειας παντού. Να λειτουργήσει το δημόσιο χωρίς προβλήματα.

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν τα κατάφεραν. Αυτό λέει η πλειοψηφία του κόσμου και οφείλουν όλοι να τη σεβαστούν. Ήρθε η ώρα του ΣΥΡΙΖΑ. Ήρθε η ώρα του Αλέξη Τσίπρα. Για να γίνει ο ίδιος πρωθυπουργός και το κόμμα του, ο ΣΥΡΙΖΑ, να κυβερνήσει την Ελλάδα. Ελπίζω μόνο να μην ακούσω από τα χείλη του το «παραλάβαμε καμένη γη». Δεν αντέχω άλλο τις παραισθήσεις των πολιτικών.

Ο Αντώνης Σαμαράς είπε ότι πήρε στα χέρια του χειροβομβίδα.Ο Γιώργος Παπανδρέου έλεγε ότι σήκωσε τον Σταυρό του Μαρτυρίου.

Η χώρα δεν έχει ανάγκη από σωτήρες. Απλά χρειάζεται πολιτικούς που θα κάνουν τη δουλειά τους. Δεν αναζητούμε νέα Θρησκεία, ούτε νέο Θεό. Απλά έναν καλό πρωθυπουργό. Τόσο απλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα