Μετά το #ALSicebucketchallenge ήρθε το #wakeupcall

12:12 9/10/2014 - Πηγή: iPop

Αφού προσπεράσαμε τη μόδα του #ALSicebucketchallenge όπου celebrities και μη παίρνανε κουβάδες με παγωμένο νερό και μπουγελώνονταν για να στηρίξουν την έρευνα για την Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση, τώρα έχουμε το #wakeupcall με το οποίο η UNICEF προσπαθεί να μας ευαισθητοποιήσει και να βρει χρήματα για βοήθεια στη Συρία.

Τι πρέπει να κάνεις; Απλό! Μόλις ανοίξεις τα ματάκια σου και πριν σηκωθείς για να πλυθείς πάρε το κινητό σου και βγάλε μία selfie! Αμέσως μετά postαρε την στα social

networks (twitter, Instagram, facebook) με το #wakeupcall!

Κομμάτι αυτής της προσπάθειας έχουν γίνει γνωστοί εκπρόσωποι της showbiz του εξωτερικού, και αναμένουμε να δούμε και τους εγχώριους να ξυπνάνε και να φωτογραφίζονται –ελπίζοντας χωρίς δεκάδες φίλτρα!

Μοντέλα, δημοσιογράφοι και ηθοποιοί δείχνουν την στήριξη τους αυτοφωτογραφίζοντας τον εαυτό τους στο κρεβάτι! Ο Stephen Fry, ο Dan Snow, ο Darren Brown και ο Tom Hiddleston έχουν ήδη μοιραστεί στο Twitter τις φωτογραφίες τους και έχουν προκαλέσει από 3 ακόμα ο καθένας τους για να συμμετάσχουν και εκείνοι!

Highlight είναι η εμφάνιση του Hugh Grant ως γέρος

#WAKEUPCALL I nominate @JohnCleese, @KP24, @JohnBishop. pic.twitter.com/pickqjLFhF

Hugh Grant (@HackedOffHugh) October 7, 2014

Της Naomi Campbell στο Instagram, στην οποία το supermodel έχοντας φυσικό… βάψιμο (όχι που θα έβγαινε άβαφη) και ανακατεμένα μαλλιά! Αλλά και η φωτογραφία της Nigella Lawson, η οποία κρύβει το μισό της πρόσωπο!

Text SYRIA to 70007 (& give £5) or http://t.co/JyA7dUL8PN #UNICEF @mariamcerlane @sturdyAlex @lenadunham pic.twitter.com/NovErR2ydx

— Nigella Lawson (@Nigella_Lawson) October 7, 2014

Μέρος στη καμπάνια πήρε και η Kelly Brook

Kαι ο κωμικός ηθοποιός Stephen Fry ανέβασε τη δική του φωτογραφία

Στο κρεβάτι όμως φωτογραφήθηκε και ο Jeremy Clarkson (Top Gear) με τον Heston Blumenthal

Όσοι δεν είνaι αρκετά γενναίοι ώστε να ανεβάσουν την αγουροξυπνημένη φωτογραφία τους μπορούν να στείλουν SYRIA στο 70007 και να δωρίσουν £5 ή να μπουν στο wakeupcall.org.uk.

The post Μετά το #ALSicebucketchallenge ήρθε το #wakeupcall appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα