Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (9/10/14)

09:01 9/10/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Η ημέρα είναι πολύ έντονα φορτισμένη. Έχετε μια πολύ καλή σχέση με τον εαυτό σας που σας την χαρίζει ο Ήλιος σε ευνοϊκή όψη τόσο με τον Δία όσο και με τον Άρη. Ωστόσο πρέπει να προσέξετε να μην πάθετε υπερφόρτωση, ίσως οι άλλοι να μην έχουν την δυνατότητα να ακολουθήσουν τους πολύ έντονους ρυθμούς σας. Να είστε προσεκτικοί με την φωτιά και με το αυτοκίνητό σας.

Ταύρος

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Ταύρο με τον ανάδρομο Ερμή από τον Σκορπιό θα σας εκνευρίσει και θα σας φέρει δυσάρεστες εξελίξεις με τους ανθρώπους που αγαπάτε, αν δεν προσέξετε τα λόγια σας. Θα έχετε την τάση να παραπονεθείτε

για τα πάντα, χωρίς να λογαριάζετε αν έχετε κι εσείς ευθύνες . Καλό είναι να μην αφήσετε τον θυμό να κυριαρχήσει και να φροντίσετε να είστε μετρημένοι και υπεύθυνοι σε γνωριμίες με καινούριους συνεργάτες.

Δίδυμοι

Ο ανάδρομος Ερμής από τον Σκορπιό σε όψη αντίθεσης με την Σελήνη από τον ταύρο σας δημιουργεί μεγάλες και σοβαρές δυσχέρειες στις συνεργασίες σας και στις σχέσεις σας. Είναι πολύ πιθανόν να αντιμετωπίσετε ζητήματα που αφορούν την οικογένειά σας και θα κληθείτε να δώσετε εξηγήσεις για λάθη του παρελθόντος. Κρατήστε μια ψύχραιμη στάση και μην αφεθείτε στο συναίσθημα που σας καλεί να γίνεται ακραίοι.

Καρκίνος

Όλη αυτήν την περίοδο που ακολουθεί θα έχετε την δυνατότητα να δείτε τον εαυτό σας και τους άλλους με πολύ καθαρό πρίσμα. Έχετε την τάση να κυριαρχείτε στις σχέσεις σας και στις συνεργασίες σας, αλλά σήμερα ίσως να βρεθείτε να λέτε περισσότερα από όσα θα έπρεπε σε ανθρώπους που δεν τους γνωρίζετε καλά. Η Σελήνη στον Ταύρο σας στρέφει στις χαρές του σπιτιού και καλό είναι να το αποδεχτείτε, μείνετε με ανθρώπους που ξέρετε και σας αγαπούν για να μην έχετε εντάσεις.

Λέων

Η εκπληκτική ενέργεια που σας χαρίζει ο Ήλιος σε άψογη συνεργασία με τον Άρη και τον Δία αντισταθμίζει το τετράγωνο με τον Πλούτωνα αλλά και την αντίθεση με τον Ουρανό. Ωστόσο πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, όπως και όλα τα ζώδια της Φωτιάς γιατί η τόσο έντονη ροή ενέργειας μπορεί να λειτουργήσει σαν βραχυκύκλωμα. Δώστε βάση σε συνήθειες που θα σας κρατήσουν γειωμένους και μην είστε αφηρημένοι, κινδυνεύετε από ατύχημα .

Παρθένος

Καλό είναι να μετριάσετε τον θυμό σας και να σκεφτείτε πολύ προσεκτικά το τι λέτε και σε ποιους. Έχετε τον Ερμή σε αντίθεση με την Σελήνη από τον Ταύρο και είναι πολύ πιθανόν να νιώθετε πολύ μεγάλη ένταση, ειδικά με ανθρώπους από το περιβάλλον σας, που όμως ίσως να είναι άδικη απέναντί τους. Προσέξτε την προσήλωση στους στόχους σας, δεν έχετε βρει ακόμα το βήμα σας.

Ζυγός

Ο Ήλιος θα σας δώσει την δυνατότητα να «πατήσετε πόδι» σε καταστάσεις που μέχρι πριν από λίγο καιρό σας είχαν πάρει από κάτω. Προσέξτε μόνον να μην το παρακάνετε. Έχετε αυξημένο εγωισμό αυτήν τη στιγμή, γεγονός που δεν είναι αρνητικό αν τον στρέψετε προς την κατάκτηση των στόχων σας και των επιδιώξεών σας. Οικονομικά αντιμετωπίζετε ακόμα δυσκολίες και καθυστερήσεις που σας εκνευρίζουν.

Σκορπιός

Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σας να κάνει αντίθεση με την Σελήνη από τον Ταύρο πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στο πώς εκφράζεστε και στο τι στόχους θέτετε, μπορεί να μην έχετε ξεκαθαρισμένο σήμερα το τι θέλετε να πετύχετε και πώς. Ίσως να εμφανιστεί κάποιος άνθρωπος που στο παρελθόν είχατε αντιπαράθεση και αυτό να σας αναστατώσει, μην αφήσετε τέτοιες ενοχλήσεις να σας αποδιοργανώσουν.

Τοξότης

Ο Δίας σε συμμαχία με τον Άρη και τον Ήλιο σας χαρίζουν την απαραίτητη ενέργεια για να κάνετε πολλά βήματα στις επιδιώξεις σας, αλλά σας κάνουν ταυτόχρονα και πολλά ερωτικά δώρα. Ωστόσο ίσως να είστε κάπως αφηρημένοι, προσέξτε στην χρήση μηχανημάτων, ειδικά αν σχετίζονται με θερμότητα ή φωτιά . Ευνοείστε πολύ αν ασχολείστε με ταξίδια, έρευνα και πνευματικές αναζητήσεις.

Αιγόκερως

Ο Κρόνος σας χαρίζει την δυνατότητα να επωφεληθείτε από την σύνοδο Ήλιου – Αφροδίτης. Έρχονται μεγάλες αλλαγές – προς θετική κατεύθυνση – στις σχέσεις σας. Ίσως να έχετε και κάποια καλά νέα σε σχέση με τα οικονομικά σας, όσο κι αν το γενικό κλίμα είναι δύσκολο. Κυνηγήστε την περαίωση υποθέσεων που σχετίζονται με κληρονομικά θέματα, καθώς είναι ευνοϊκές οι συνθήκες για εσάς.

Υδροχόος

Η δυναμική της Εκλείψεως, λόγω της έντονης συμμετοχής του Ουρανού, δεν θα καταλαγιάσει γρήγορα για το ζώδιό σας. Όλα σας τα σχέδια τελούν υπό αναίρεση και θα πρέπει να μην ανοιχτείτε οικονομικά σε καινούρια βήματα τα οποία έχουν ρίσκο. Σε καμία περίπτωση να μην εμπλακείτε σε κάποιο πεδίο που δεν το γνωρίζετε καλά, μην αφήνετε γνωστά σας θέματα για να περάσετε σε σφαίρες που απαιτούν γνώσεις που δεν έχετε.

Ιχθείς

Το εξάγωνο του Ποσειδώνα με τον Πλούτωνα σας δίνει μια πολύ έντονα συναισθηματική ημέρα, η οποία πιθανόν να σας κάνει να αφήσετε κατά μέρος τις αναστολές σας και να σας σπρώξει σε μια πιο τολμηρή ερωτική στάση. Τα οικονομικά σας εξακολουθούν να είναι αγκάθι για την καθημερινότητά σας και ίσως να πρέπει να αφεθείτε στην βοήθεια φίλων και συγγενών για να αντιμετωπίσετε τρέχουσες και επείγουσες ανάγκες.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (9/10/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα