Ποιοι μύθοι για τους σκύλους καταρρίπτονται;

11:31 9/10/2014 - Πηγή: iPop

Έχουν ειπωθεί και φυσικά γραφτεί πολλά για τα σκυλιά και για τις περίεργες συμπεριφορές τους! Θα πρέπει να σου πούμε, όμως ότι δεν είναι όλα αλήθεια. Γι΄αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σου μιλήσουμε για όσα πρέπει να ξεχάσεις και ποιοι μύθοι για τους σκύλους καταρρίπτονται.

Ποιοι μύθοι για τους σκύλους δεν ισχύουν;Οι σκύλοι τρώνε γρασίδι όταν έχουν πρόβλημα με το στομάχι τους: Αυτή η φήμη έχει κυκλοφορήσει γιατί όταν τα σκυλιά τρώνε γρασίδι κάνουν εμετό. Αλλά δεν το κάνουν επίτηδες. Τρώνε το γρασίδι γιατί το διασκεδάζουν και πολύ όταν τρώνε χόρτα και ειδικά όταν ακονίζουν τα
δόντια σου στο έδαφος. Εμετός, όμως, τους έρχεται επειδή τα χόρτα ερεθίζουν τη βλεννογόνο του στομάχου τους.Η μύτη του είναι πάντα υγρή και παγωμένη και αυτό δείχνει ότι είναι υγιής: Η μύτη των περισσότερων σκύλων είναι υγρή και παγωμένη επειδή την γλύφουν συνεχώς. Αν την πιάσεις, λοιπόν, και είναι στεγνή και ζεστή μην τρομάξεις απλά δεν έτυχε να την γλύψει πρόσφατα.Τρώει τις καφέ εκπλήξεις του: Όταν ο σκύλος σου τρώει τις ακαθαρσίες του δε σημαίνει ότι του λείπουν βιταμίνες, όπως σίγουρα έχεις ακούσει να λένε. Τον εκνευρίζει η συμπεριφορά σου και προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να του δώσεις σημασία.Το σκόρδο σκοτώνει τους ψύλλους και τα ενδοπαράσιτα: Η συγκεκριμένη τροφή, όπως ακριβώς και το κρεμμύδι είναι απαγορευμένες για το σκύλο σου. Αν, λοιπόν, κάνεις το λάθος και του δώσεις σκόρδο και πιο πιθανό είναι να πάθει σοβαρή αναιμία.

The post Ποιοι μύθοι για τους σκύλους καταρρίπτονται; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα