«Μεσσίας και διάβολος»: Η ανατριχιαστικά σκοτεινή ζωή του Ezra Miller και οι νέες πληροφορίες που σοκάρουν

13:19 19/9/2022 - Πηγή: iPop

Σε κανέναν δεν αρέσει να βλέπει το όνομα του Ezra Miller πλέον σε τίτλους και άρθρα, αλλά δυστυχώς οι εξελίξεις στην υπόθεση του είναι ραγδαίες και δε γίνεται να μην ενημερωνόμαστε σχετικά με αυτές. Ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης ξεκινώντας με την καταγγελία του 2020 και το βίντεο που την συνοδεύει το οποίο απεικονίζει τον Ezra Miller να πνίγει μία γυναίκα σε ένα μπαρ στην Ισλανδία. Ωστόσο, όπως περιγράφεται σε μια πρόσφατη έκθεση του Vanity Fair,

η ιστορία γίνεται πιο σκοτεινή απ’ όσο ξέραμε μέχρι τώρα.

Οι κατηγορίες σε βάρος του Miller περιλαμβάνουν συναισθηματική και σωματική κακοποίηση, έκθεση σε κίνδυνο ενός παιδιού, αποπλάνηση ενός εφήβου και αυτό που το Vanity Fair αποκαλεί «Messiah delusion», το γεγονός ότι ο Miller αναφερόταν στον εαυτό του ως «Μεσσίας και διάβολος». Τον περασμένο μήνα, ο Miller προχώρησε σε σχόλια σχετικά με τις καταγγελίες, λέγοντας ότι «υπέφερε από περίπλοκα προβλήματα ψυχικής υγείας και έχει ξεκινήσει ήδη θεραπείες». Όμως, σύμφωνα με έναν από τους εκπροσώπους του Miller, «η σκέψη ότι το The Flash κινδύνευε» χρησίμευσε ως «αφορμή αφύπνισης».

Ezra Miller – Καταγγελίες: Οι θυσίες και το οπλοστάσιο

Ωστόσο, ενώ ο ηθοποιός φέρεται να συνεργάζεται με τη Warner Bros, ακόμα περισσότερες καταγγελίες βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας. Οι γονείς του Takoa Iron Eyes, ενός non binary έφηβου περιβαλλοντικού ακτιβιστή που γνώρισε τον Miller όταν ήταν 12 ετών, κατέθεσαν μία από τις δύο εντολές προστασίας εναντίον του Miller, κατηγορώντας τον για «παραπλάνηση, πλύση εγκεφάλου και συναισθηματική κακοποίηση».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ezra Matthew Miller (@ezramillerflash)

Η σχέση του Miller με τον Iron Eyes κλιμάκωσε τις ανησυχίες των γονιών του όταν έφυγαν για τη Χαβάη, όπου ο Miller συνελήφθη τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα, το Vanity Fair αναφέρει:

«Υπήρχε αυτή η έντονα ελεγκτική συμπεριφορά του Tokata που, στην αρχή, νόμιζα ότι ήταν για το καλό του επειδή ήταν ασταθής», υποστηρίζει κάποιος που τον γνώριζε. «Αλλά η οπτική μου άλλαξε όταν οι γονείς του Iron Eyes υπέβαλαν αίτηση για την προστατευτικά μέτρα, ισχυριζόμενοι ότι ο Miller χρησιμοποίησε «βία, εκφοβισμό, απειλές και ναρκωτικά» για να κυριαρχήσει πάνω στον έφηβο».

Στη συνέχεια, υπάρχει και η υπόθεση του «The Farm». Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, ο Miller έκλεψε ένα αγρόκτημα στο Βερμόντ με «όπλο» έχοντας ως συνεργούς των Iron Eyes, μια 25χρονη μητέρα και τα τρία παιδιά της.

O Ezra Miller κατηγορείται ξανά για παρενόχληση γυναίκας στη Γερμανία, ενώ τα θύματά του στην Ισλανδία σπάνε τη σιωπή τους

Το συγκεκριμένο αγρόκτημα, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Vanity Fair, μετατράπηκε από τον ηθοποιό σε οπλοστάσιο, ενώ πολλές φορές χρησιμοποιούσε τον συγκεκριμένο χώρο ως βωμό για θυσίες. Εκεί ανάγκαζε τις γυναίκες να βάζουν τα τηλέφωνά τους και άλλες προσφορές όταν έφταναν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ezra Matthew Miller (@ezramillerflash)

Το δημοσίευμα του Vanity Fair αναλύει περισσότερες λεπτομέρειες, εμβαθύνοντας σε καταγγελίες για κατάχρηση ναρκωτικών, την χρήση όπλων, την κακοποίηση, καθώς και τι θα μπορούσε να ακολουθήσει για τον Ezra Miller.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Μεσσίας και διάβολος»: Η ανατριχιαστικά σκοτεινή ζωή του Ezra Miller και οι νέες πληροφορίες που σοκάρουν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα