Το πρώτο τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ Harry-Meghan είναι γεγονός- Αδημοσίευτο υλικό και συνεντεύξεις από το ζευγάρι

16:10 1/12/2022 - Πηγή: iPop

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ του Χάρι και της Μέγκαν, και δηλώνουμε ενθουσιασμένοι. Το love story του Δούκα και της Δουκισσας του Σάσεξ θα μεταφερθεί στις οθόνες μας για να μας ταξιδέψει στο παραμύθι. Οι πρώτες εικόνες είναι εντυπωσιακές και επιτέλους μπαίνει ένα τέλος στην αναμονή.

Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει προσωπικές φωτογραφίες από την κοινή ζωή του ζευγαριού, συμπεριλαμβανομένου του γάμου τους, τα ταξίδια στην Αφρική καθώς

και στιγμές από τη περίοδο της εγκυμοσύνης της Μέγκαν. Το ζευγάρι αποκαλύπτει επίσης γιατί αποφάσισε να μοιραστούν την ιστορία τους για πρώτη φορά.

Το νέο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ Χάρι και Μέγκαν

Harry & Meghan. A Netflix Global Event. Coming soon, only on Netflix. pic.twitter.com/ysxaCcESP4

Netflix (@netflix) December 1, 2022

Το νέο βιβλίο για τη Βασιλική Οικογένεια αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που ο Harry και η Meghan εγκατέλειψαν τα βασιλικά τους καθήκοντα

«Γιατί αποφασίσατε να κάνετε αυτό το ντοκιμαντέρ;», ακούγεται κάποιος να ρωτάει το ζευγάρι στο πρώτο αυτό teaser.

«Κανείς δεν βλέπει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες», λέει ο Χάρι. «Έπρεπε να κάνω ό,τι μπορούσα για να προστατεύσω την οικογένειά μου». Στη συνέχεια, η Meghan συμπληρώνει: «Όταν το διακύβευμα είναι τόσο υψηλό, δεν είναι πιο λογικό να ακούσετε την ιστορία μας από εμάς;».

Το ντοκιμαντέρ υπογράφει η -υποψήφια με Όσκαρ- σκηνοθέτης Liz Garbus, η οποία έχει ξανασχοληθεί στο παρελθόν με πρότζεκτ που εστιάζουν στην ζωή των celebrities, όπως το Love, Marilyn και What Happened.

Η Meghan και ο Harry, υπέγραψαν για πρώτη φορά πολυετές συμβόλαιο με το Netflix τον Σεπτέμβριο του 2020. Μάλιστα, όπως έχει φημολογείτο ότι το κέντρο παραγωγής του Sussex, που αργότερα ονομάστηκε Archewell Productions, θα δημιουργήσει αποκλειστικά ντοκιμαντέρ, μεγάλου μήκους ταινίες, εκπομπές και παιδικά προγράμματα για τη δημοφιλή πλατφόρμα.

«Είναι ωραίο να μπορούμε να εμπιστευόμαστε την ιστορία μας σε κάποιον – έναν έμπειρο σκηνοθέτη του οποίου τη δουλειά θαύμαζα εδώ και καιρό – ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μην είναι όπως θα το ονειρευόμασταν», ανέφερε το ζευγάρι.

Αν και οι αντιδράσεις που προκάλεσε η νέα σεζόν του The Crown είχαν ως αποτέλεσμα η σειρά για την ζωή του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex να «παγώσει» για κάποιο χρονικό διάστημα, το Netflix αποφάσισε τελικά να κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ μέσα στον Δεκέμβριο του 2022.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το πρώτο τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ Harry-Meghan είναι γεγονός- Αδημοσίευτο υλικό και συνεντεύξεις από το ζευγάρι εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα