Μερικοί άνθρωποι είναι απλά ακατάλληλοι για γονείς

19:32 2/10/2014 - Πηγή: iPop

Πραγματικά μερικές φορές σοκαριζόμαστε όταν βλέπουμε τέτοια ακραία πράγματα να συμβαίνουν. Πριν από λίγες μέρες ανέβηκε στο διαδίκτυο ένα video με ένα δίχρονο παιδάκι να καπνίζει και τους γονείς τους να μιλούν και να γελούν ενώ, το βιντεοσκοπούν. Τι να πούμε; Απλά οι συγκεκριμένοι άνθρωποι είναι ακατάλληλοι για γονείς.

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη στη Ρωσία και έχει κάνει το γύρω του κόσμου. Το παιδί είναι προφανές πώς μιμείται ότι βλέπει από το γονείς του, όπως φυσικά κάνουν όλα τα παιδιά ειδικά στη συγκεκριμένη ηλικία. Οι ακατάλληλοι για γονείς, όμως, γονείς του αντί να το μαλώσουν και να του εξηγήσουν ότι αυτό δεν είναι σωστό, το επικροτούν και δε ντρέπονται να το ανεβάσουν και στο internet για να το «θαυμάσουν», όπως αυτοί πιστεύουν όλοι.

Ειλικρινά, το μόνο που έχουμε να πούμε είναι αίσχος. Καλό θα ήταν πριν κάποιος κάνει παιδί να έχει τη στοιχειώδη νοημοσύνη να το μεγαλώσει σωστά ή έστω να προσπαθήσει να του βάλει όρια, να του μάθει το καλό και όχι να το κάνει πειραματόζωο για τα δικά του γούστα.

Ελπίζουμε οι συγκεκριμένοι γονείς να τιμωρηθούν και να έχουμε τη χαρά να σου το ανακοινώσουμε εμείς.

Δες το video και περιμένουμε τα σχόλια σου:

The post Μερικοί άνθρωποι είναι απλά ακατάλληλοι για γονείς appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα