Μ’ένα «σπασμένο» σκίτσο της Μέρκελ κυκλοφόρησε το πρώτο γερμανικό Charlie Hebdo

09:37 1/12/2016 - Πηγή: iPop

Μ΄ένα σκίτσο που δείχνει την Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, «σπασμένη» κυκλοφόρησε το πρωί της πρώτης ημέρας του Δεκέμβρη το πρώτο γερμανικό Charlie Hebdo.

Θυμίζουμε, πως το περιοδικό Charlie Hebdo την 1η Δεκέμβρη κυκλοφορεί για πρώτη φορά ως αυτόνομη έκδοση στη Γερμανία.

Οι σκιτσογράφοι του γαλλικού σατιρικού περιοδικού για ακόμα μια φορά έβαλαν τη φαντασία τους να δουλέψει και έτσι ζωγράφισαν την Άνγκελα Μέρκελ

να κάθεται σε μια τουαλέτα και να διαβάζει το πρώτο γερμανικό Charlie Hebdo όπως επίσης και στη ράμπα ενός συνεργείου αυτοκινήτου να υφίσταται τις βελτιώσεις και τις μετατροπές που είναι απαραίτητες για να διεκδικήσει με επιτυχία για τέταρτη φορά το «τιμόνι» της χώρα της.

Η πρώτη έκδοση του γερμανικού περιοδικού έχει 16 σελίδες και κυκλοφορεί σε 200.000 αντίτυπα.

Αυτό που σαφώς επιθυμούν να δείξουν οι δημιουργοί του είναι πως η VW, η αυτοκινητοβιομηχανία η οποία επλήγη πριν από λίγο καιρό με το σκάνδαλο εκροής ρύπων, στηρίζει την καγκελάριο.

Μάλιστα, στο εξώφυλλο δείχνουν, πως έχει προστεθεί και μια νέα «εξάτμιση» η οποία θα βοηθήσει την Καγκελάριο και θα της δώσει ώθηση για την νέα τετραετία.

Να τονίσουμε, πως στο σκίτσο που δείχνει την Άνγκελα Μέρκελ στην τουαλέτα υπάρχει η λεζάντα: «Charlie Hebdo – Είναι ανακουφιστικό».

The post Μ’ένα «σπασμένο» σκίτσο της Μέρκελ κυκλοφόρησε το πρώτο γερμανικό Charlie Hebdo appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα