Victoria’s Secret Fashion Show: Εμφανίσεις που κόβουν την ανάσα απ’ τα λαμπερά «αγγελάκια» (Photos)

08:26 1/12/2016 - Πηγή: iPop

Λαμπερή και σέξι ήταν για ακόμα μια χρονιά η βραδιά του Victoria’s Secret Fashion Show που έγινε φέτος στο Grand Palais στο Παρίσι. Τα «αγγελάκια» της Victoria Secret περπάτησαν στην πασαρέλα φορώντας εσώρουχα που κόβουν την ανάσα.

Gigi και Bella Hadid, Kendall Jenner, Adriana Lima και όλοι οι σέξι «άγγελοι» έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκαλώντας πολλά εγκεφαλικά!

Δίπλα στα πανέμορφα μοντέλα βρέθηκαν, όμως,

και κορυφαία ονόματα της μουσικής σκηνής, με την Lady Gaga να κλέβει την παράσταση τραγουδώντας ανάμεσα στα διάσημα «αγγελάκια». Καλεσμένοι της βραδιάς ήταν ακόμα ο Bruno Mars και ο The Weeknd.

Φυσικά την παράσταση έκλεψε το σουτιέν-κόσμημα της Victoria Secret που αποτελείται από 9.000 (!) πολύτιμους λίθους και είχε την τιμή να το φορέσει η 25χρονη Jasmine Tookes. Το σουτιέν είναι δια χειρός Έντι Μπόργκο, έχει αξία 3 εκατομμυρία δολάρια, ενώ χρειάστηκαν 700 ώρες προκειμένου να φτιαχτεί. Πάνω του έχει 9.000 σμαράγδια και διαμάντια!

Φέτος τα παπούτσια που φορούσαν τα μοντέλα στο show ήταν δια χειρός Brian Atwood, ενώ φυσικά, όπως κάθε χρόνο, το ειδικό επιτελείο σχεδίασε και επιμελήθηκε τα φτερά και τα αξεσουάρ.

Αξίζει να τονίσουμε ότι το show θα είναι διαθέσιμο για να το παρακολουθήσει το κοινό στις 5 Δεκεμβρίου.

Cheers to another AMAZING #VSFashionShow!! Watch all this on the runway Dec. 5, 10/9c on @CBS. pic.twitter.com/sIpwoOinoO

— Victoria's Secret (@VictoriasSecret) November 30, 2016

Joan Smalls

Kendall Jenner

Taylor Hill

Lily Aldridge

Bella Hadid

Jasmine Tookes

Stella Maxwell

Alessandra Ambrosio

Devon Windsor

Gigi Hadid

Sara Sampaio

Adriana Lima

Jourdana Phillips

Irina Shayk

Elsa Hosk

Lily Donaldson

Δείτε εδώ φωτογραφίες των μοντέλων κατά την προετοιμασία του show τις προηγούμενες ημέρες.

Photos: Dimitrios Kambouris/ Getty Images

The post Victoria’s Secret Fashion Show: Εμφανίσεις που κόβουν την ανάσα απ’ τα λαμπερά «αγγελάκια» (Photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα