Μέλη της Χρυσής Αυγής μετέτρεψαν σε ρινγκ αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής

22:15 10/3/2016 - Πηγή: iPop

Ξυλοδαρμό και σφοδρή επίθεση καταγγέλλει το ΚΚΕ από μεριάς της Χρυσής Αυγής μέσα σε αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα, το ΚΚΕ κάνει λόγο πως τα μέλη της Χρυσής Αυγής ξυλοκόπησαν

δημοσιογράφο του Ριζοσπάστη που κάλυπτε την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.

Στην ανακοίνωση του ΚΚΕ αναφέρεται ότι: «Οι ναζιστές της ΧΑ, στη συζήτηση που ήταν προγραμματισμένη με θέμα το προσφυγικό, άρχισαν να προκαλούν και να προπηλακίζουν όσους ήθελαν να αποχωρήσουν από τη συνεδρίαση κατά τη διάρκεια της ομιλίας του περιφερειακού συμβούλου της ΧΑ και του ρατσιστικού οχετού που αυτός εκτόξευε».

Το συγκεκριμένο περιστατικό συμβαίνει μόλις μια ημέρα μετά το συμβάν στην Ευρωβουλή με μέλος της Χρυσής Αυγής να αναγκάζεται να αποχωρήσει από την αίθουσα.

Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελευθέριος Συναδινός, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, με σχετική απόφαση του Μάρτιν Σούλτς.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης με κεντρικό θέμα το προσφυγικό, ο Έλληνας ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, τοποθετήθηκε επί του θέματος, δηλώνοντας πως «όπως έχουν γράψει Οθωμανοί επιστήμονες, οι Τούρκοι είναι βάρβαροι είναι βρώμικοι. Είναι όπως τα σκυλιά που γαβγίζουν και όταν επανέλθει ο εχθρός υποχωρούν».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΚΚΕ:

«Οι ναζιστές της ΧΑ, στη συζήτηση που ήταν προγραμματισμένη με θέμα το προσφυγικό, άρχισαν να προκαλούν και να προπηλακίζουν όσους ήθελαν να αποχωρήσουν από τη συνεδρίαση κατά τη διάρκεια της ομιλίας του περιφερειακού συμβούλου της ΧΑ και του ρατσιστικού οχετού που αυτός εκτόξευε.

Κατά τη διάρκεια των προπηλακισμών επιτέθηκαν και χτύπησαν το δημοσιογράφο του Ριζοσπάστη Π. Αναστασιάδη που κάλυπτε τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου.

Για μια ακόμα φορά η ναζιστική εγκληματική ΧΑ δείχνει το αποκρουστικό ρατσιστικό της πρόσωπο. Ο ελληνικός λαός που καθημερινά εκφράζει την αλληλεγγύη του στους χιλιάδες πρόσφυγες χρειάζεται να απομονώσει τους φασιστές της ΧΑ και το χυδαίο ρατσισμό τους».

The post Μέλη της Χρυσής Αυγής μετέτρεψαν σε ρινγκ αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα