Μείωσαν τις ποινές σε Μπλάτερ και Πλατινί

20:01 24/2/2016 - Πηγή: iPop

Τις ποινές σε Μπλάτερ και Πλατινί μείωσε το δικαστήριο έπειτα από έφεση που είχαν καταθέσει οι δικηγόροι των δύο ανδρών.

Από τα 8 χρόνια στα 6 μειώθηκε η ποινή που είχε επιβληθεί στον πρώην Πρόεδρο της FIFA, Σεπ Μπλατερ και τον προϊστάμενο της UEFA, Μισέλ Πλατινί.

Η FIFA ανήρτησε στην ιστοσελίδα της την εξής ανακοίνωση:

«Η

επιτροπή προσφυγών διαπίστωσε ότι ορισμένα ισχυρά ελαφρυντικά στοιχεία για τον κ Πλατινί και τον κ Μπλάτερ δεν ελήφθησαν υπόψη κατά τον καθορισμό της κύρωσης.

Με αυτά τα νέα δεδομένα, μεταξύ άλλων, η επιτροπή προσφυγών έκρινε οι δραστηριότητες και οι υπηρεσίες που είχαν προσφέρει ο Πλατινί και ο Μπλάτερ στην FIFA, UEFA και το ποδόσφαιρο γενικότερα όλα αυτά τα χρόνια θα πρέπει να τύχουν κατάλληλης αναγνώρισης ως ελαφρυντικό».

Ο Μπλάτερ προτίθεται να προχωρήσει την υπόθεσή του στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο και ο Πλατινί αναμένεται να ακολουθήσει.

Ο Μπλάτερ μετά το σημερινό αποτέλεσμα προέβει σε νέα δήλωση μέσω του εκπροσώπου του: «Είμαι πολύ απογοητευμένος από την επιτροπή προσφυγών της FIFA και θα θα απευθυνθώ στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο στη Λωζάννη».

The post Μείωσαν τις ποινές σε Μπλάτερ και Πλατινί appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα