Μεγάλη απώλεια για τον Obama – Το συγκινητικό αντίο στον πιστό του φίλο

13:00 9/5/2021 - Πηγή: iPop

Η οικογένεια Obama σήμερα, Σάββατο (9/5) αποχαιρέτησε τον πιστό της φίλο Μπο, τον ασπρόμαυρο πορτογαλικό σκύλο, ο οποίος ήταν δώρο του γερουσιαστή Έντουαρντ Κένεντι προς την οικογένειά τους. Η συγκινητική ανάρτηση και το συγκινητικό αντίο του Barack Obama ραγίζει καρδιές σε κάθε άνθρωπο που έχει δίπλα του έναν τετράποδο φίλο.

Το συγκινητικό αντίο του Barack Obama

Ο Μπο ήταν ένας μικρός σταρ του Λευκού Οίκου κατά τη θητεία

του Barack Obama και ήταν αγαπητός σε πολύ κόσμο. Αυτή η γλυκιά και σταθερή παρουσία στη ζωή της οικογένειας Obama όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Barack Obama στην ανάρτησή του δυστυχώς σήμερα, Σάββατο (9/5) έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Ο μικρός τετράποδος φίλος της γνωστής οικογένειας έκανε συχνά την εμφάνισή του σε εκδηλώσεις στον Λευκό Οίκο, είχε συναντήσει τον πάπα, είχε επισκεφθεί παιδιά στο νοσοκομείο και είχε πετάξει με το προεδρικό αεροπλάνο Air Force One.

Στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο ίδιος χαρακτηριστικά έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών:

Σήμερα η οικογένειά μας έχασε έναν αληθινό φίλο και πιστό σύντροφο. Για περισσότερο από μια δεκαετία, ο Bo ήταν μια σταθερή και γλυκιά παρουσία στη ζωή μας – χαρούμενος που μας βλέπει στις καλές μέρες μας, στις κακές μέρες μας, και καθημερινά στο μεταξύ.

Ανέχτηκε όλη τη φασαρία που βρισκόταν στον Λευκό Οίκο, είχε ένα δυνατό γάβγισμα, αλλά δεν δάγκωνε, αγαπούσε να πηδά στην πισίνα το καλοκαίρι, ήταν αδιανόητος με τα παιδιά, ζούσε για τις μπουκιές γύρω από το τραπέζι και είχε υπέροχο τρίχωμα

He tolerated all the fuss that came with being in the White House, had a big bark but no bite, loved to jump in the pool in the summer, was unflappable with children, lived for scraps around the dinner table, and had great hair. pic.twitter.com/1x4VOMsLGR

— Barack Obama (@BarackObama) May 8, 2021

Στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram χαρακτηριστικά αναφέρει:

Σήμερα η οικογένειά μας έχασε έναν αληθινό φίλο και πιστό σύντροφο. Ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν και περισσότερα από ό, τι περιμέναμε ποτέ. Θα μας λείψει πολύ.

View this post on Instagram

A post shared by Barack Obama (@barackobama)

Η Michelle Obama έκανε επίσης τη δική της ανάρτηση για να αποχαιρετήσει τον πιστό τους φίλο και στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε:

Αυτό το απόγευμα ήταν δύσκολο για την οικογένειά μας. Αποχαιρετήσαμε τον καλύτερο φίλο μας – τον σκύλο μας, τον Μπο – μετά από μια μάχη με τον καρκίνο.

Στην πορεία της εκστρατείας το 2008, υποσχεθήκαμε στις κόρες μας ότι θα πάρουμε ένα κουτάβι μετά τις εκλογές. Εκείνη την εποχή, ο Μπο έπρεπε να ήταν σύντροφος για τα κορίτσια. Δεν είχαμε ιδέα πόσα θα σήμαινε για όλους μας.

Για περισσότερο από μια δεκαετία, ο Bo ήταν μια συνεχής, παρηγορητική παρουσία στη ζωή μας. Ήταν εκεί όταν τα κορίτσια επέστρεφαν στο σπίτι από το σχολείο, τα χαιρετούσε με ένα wag. Ήταν εκεί όταν ο Barack και εγώ χρειαζόμασταν ένα διάλειμμα, κάνοντας μια βόλτα σε ένα από τα γραφεία μας σαν να είχε το μέρος, μια μπάλα σταθερά στα δόντια του. Ήταν εκεί όταν πετάξαμε στην Air Force One, όταν δεκάδες χιλιάδες συγκεντρώθηκαν στο Νότιο Γκαζόν για το Πασχαλινό αυγό και όταν ο Πάπας ήρθε να μας επισκεφτεί. Και όταν η ζωή μας επιβραδύνθηκε, ήταν και εκεί – βοηθώντας μας να δούμε τα κορίτσια να πηγαίνουν στο κολέγιο και να προσαρμοστούν στη ζωή.

Τον περασμένο χρόνο, με όλους πίσω στο σπίτι κατά τη διάρκεια της πανδημίας, κανείς δεν ήταν πιο ευτυχισμένος από τον Μπο. Όλοι οι άνθρωποι του ήταν κάτω από μια στέγη και πάλι – όπως την ημέρα που τον πήραμε. Θα είμαι πάντα ευγνώμων που ο Μπο και τα κορίτσια περνούσαν τόσο πολύ χρόνο μαζί στο τέλος.

Ως οικογένεια, θα μας λείψει ο Μπο. Αλλά είμαστε ευγνώμονες που έζησε μια τόσο χαρούμενη ζωή γεμάτη snuggles, παιχνίδια και βράδια ξαπλωμένος στον καναπέ.

Γνωρίζουμε επίσης ότι δεν ήμασταν οι μόνοι που νοιαζόμασταν για τον Μπο και είμαστε ευγνώμονες για όλη την αγάπη που του δείξατε όλα αυτά τα χρόνια. Αγκαλιάστε τα γούνινα μέλη της οικογένειάς σας λίγο πιο κοντά απόψε – και δώστε τους ένα τρίψιμο στην κοιλιά από εμάς.

—Michelle, Barack, Malia, Sasha και Sunny

View this post on Instagram

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama)

Με αυτό τον τρόπο το συγκινητικό αντίο του Barack Obama και της Michelle έκανε λίγο την καρδιά μας να σφιχτεί γιατί γνωρίζουμε τι σημαίνει να έχεις δίπλα σου ένα τετράποδο μέλος στην οικογένεια!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μεγάλη απώλεια για τον Obama – Το συγκινητικό αντίο στον πιστό του φίλο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα