Μάθε ποια βότανα θα βοηθήσουν το κατοικίδιο σου

11:31 17/10/2014 - Πηγή: iPop

Αγαπάς πολύ τα φυσικά προϊόντα και έτσι θες να λύσεις ακόμα και τα προβλήματα που έχει το κατοικίδιό σου με αυτά. Βρήκαμε, λοιπόν, τα θεραπευτικά βότανα που θα βοηθήσουν το κατοικίδιο σου και θα το κάνουν να νιώσει πολύ καλύτερα.

Πώς και ποια βότανα θα βοηθήσουν το κατοικίδιο σου;Μείγμα με εκχυλίσματα κιτρινόριζας: Είναι ιδανικό για πλύσεις ειδικά στην περιοχή των ματιών ή της στοματικής κοιλότητας. Ενδείκνυται για σκύλους που έχουν προβλήματα και βγάζουν εξανθήματα στα συγκεκριμένα σημεία. Πώς θα φτιάξεις το συγκεκριμένο
μαγικό φίλτρο; Πολύ απλό! Διάλυσε 1/8 κγ θαλασσινό αλάτι σε 1/2 φλιτζάνι βραστό νερό και πρόσθεσε 2 σταγόνες εκχύλισμα κιτρινόριζας.Έλαιο τεϊόδεντρου: Είναι ιδανικό για τις δερματοπάθειες ή ακόμα και για τα τσιμπήματα των εντόμων. Τρίψε την περιοχή που νιώθει ενόχληση ο σκύλος σου και ξύνεται συνεχώς με το συγκεκριμένο έλαιο και αμέσως το βοηθάς να ανακουφιστεί.Καλέντουλα: Βοηθάει στους έντονους στομαχικούς πόνους και στα χρόνια έλκη δηλαδή τις πληγές που μπορεί να έχει ο σκύλος στο στομάχι του. Βράσε την καλέντουλα και τοποθέτησε το ρόφημα στο κυπελλάκι του νερού του.Χαμομήλι: Αν ο πιστός σου φίλος είναι πολύ υπερκινητικός και πάσχει από αϋπνίες μπορείς να του βράσεις χαμομήλι, φυσικά να το κρυώσεις και να του το δώσεις να το πιει. Θα τον ηρεμήσεις και θα τον βοηθήσεις να κοιμηθεί ήσυχος.

The post Μάθε ποια βότανα θα βοηθήσουν το κατοικίδιο σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα