Μπορείς να βάλεις τα παπούτσια σου στην παλιά σου ξύλινη σκάλα

10:31 17/10/2014 - Πηγή: iPop

Μας αρέσει να αξιοποιούμε τα παλιά αντικείμενα και έτσι για άλλη μία φορά θα δώσουμε στιλ στην παλιά σου ξύλινη σκάλα. Μπορείς, λοιπόν, να την τρίψεις, να την ξαναβάψεις και να τη βάλεις στο δωμάτιό σου. Ναι, είναι τόσο απλό όσο ακούγεται και εμείς θα σου μάθουμε τον σωστό τρόπο να το κάνεις.

Αν, λοιπόν, ακούσεις τις συμβουλές μας και φτιάξεις τη ξύλινη σκάλα σου, όπως σου λέμε, είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα μας ευχαριστείς που σου συμμαζέψαμε τα πράγματά σου και δώσαμε άλλο ύφος στο δωμάτιό σου.

Τι θα χρειαστείς για να φτιάξεις παπουτσοθήκη την ξύλινη σκάλα
σου;Γυαλόχαρτο χοντρόΓυαλόχαρτο λεπτόΧρώμα της αρεσκείας σουΠώς θα φτιάξεις παπουτσοθήκη την ξύλινη σκάλα σου;Ξύσε καλά την επιφάνεια ολόκληρης της σκάλας σου με το χοντρό γυαλόχαρτο.Πέρνα με το χρώμα τη σκάλα σου και πριν στεγνώσει τελείως ξύσε απαλά με το πιο λεπτό γυαλόχαρτο μερικά σημεία της σκάλας. Έτσι θα την κάνεις να φαίνεται φθαρμένη αλλά και πολύ μοντέρνα.Αφού έφτιαξες την ξύλινη σκάλα σου μπορείς τώρα να την ακουμπήσεις στον τοίχο σου και να ακουμπήσεις επάνω της τα παπούτσια σου ή ακόμα και τα ρούχα σου. Ενώ παράλληλα με αυτόν τον τρόπο στιλ στο χώρο σου!photos: scraphacker.com

The post Μπορείς να βάλεις τα παπούτσια σου στην παλιά σου ξύλινη σκάλα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα