Μάθε ποια είναι τα πιο hot χρώματα για τις φετινές φθινοπωρινές μέρες και τρέξε να ανανεώσεις την ντουλάπα σου!

18:01 15/10/2021 - Πηγή: iPop

Ενώ οι λάτρεις της μόδας ψάχνουν απεγνωσμένα τα επόμενα must-to-wear και αξεσουάρ must-have, εμείς θα δώσουμε περισσότερη σημασία στις αναδυόμενες χρωματικές τάσεις του φθινοπώρου, γιατί πίστεψέ με, είναι εξίσου σημαντικές. Συνέχισε την ανάγνωση και μάθε ποια είναι τα φθινοπωρινά χρώματα που θα φορεθούν φέτος!

Όπως κάθε φθινόπωρο, έτσι και φέτος, θα παρατηρήσεις πως υπάρχει μια τάση προς τα πιο παραδοσιακά και πιο ζεστά χρώματα, όπως το χακί και το απαλό πορτοκαλί. Τα πιο φωτεινά χρώματα, όπως το φούξια και το ασημί θα μας απασχολήσουν, επίσης. Δες τα πιο hot χρώματα για τις βροχερές μέρες που έρχονται, κάνε τα απαραίτητα ψώνια σου κι ετοιμάσου να τους τρελάνεις όλους!

Ψάχνεις την επόμενη απόχρωση για τα νύχια σου; Αυτές είναι οι φθινοπωρινές τάσεις που θα σε εμπνεύσουν

7 φθινοπωρινά χρώματα που θα φορεθούν φέτος και πρέπει να υπάρχουν στην ντουλάπα σου!Indigo

Αυτός ο διακριτικός τόνος του μπλε χρώματος σάρωσε όλες τις πασαρέλες. Από μπλουζάκια, φούστες μέχρι και αξεσουάρ το indigo είναι ένα χρώμα που θα φορεθεί πολύ φέτος! Σύμφωνα με ειδικούς, το συγκεκριμένο χρώμα σε βοηθάει στην συγκέντρωση.

Χακί

Ένα χρώμα που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ! Το χακί έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στον χώρο της μόδας και μπορείς να το βρεις σε φούστες, παπούτσια, σακάκια και φορέματα.

Πορτοκαλί

Ζέστανε και φώτισε την φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα με αυτό το πορτοκαλί. Fuzzy bombers, πουλόβερ και πανωφόρια μπορούν πολύ εύκολα να συνδυαστούν με τα ήδη υπάρχοντα καφέ αξεσουάρ σου!

Τα baggy jeans θα είναι η απόλυτη τάση αυτό το φθινόπωρο – Δες πώς μπορείς να τα συνδυάσεις και να τα φοράς όλη μέρα

Κόκκινο

Τι να πει κανείς για το κόκκινο; Πάντα θα είναι στη μόδα και κάθε γυναικεία ντουλάπα θα πρέπει να έχει ρούχα σε κόκκινο. Το ίδιο ισχύει και για τα αξεσουάρ! Φωτεινό και σέξι, ο απόλυτος συνδυασμός!

Φούξια

Δώσε ένταση σε κάθε κομμάτι που βρίσκεται στην ντουλάπα σου με λίγο φούξια. Το βλέπεις και κατευθείαν φτιάχνει η διάθεσή σου, γιατί, λοιπόν, να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου αυτό το παιχνιδιάρικο χρώμα;

Λιλά

Δεν είναι μωβ, είναι λιλά και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου το φθινόπωρο! Παίξε με αυτό το αγαπημένο χρώμα και δες τις εμφανίσεις σου να πηγαίνουν σε άλλο επίπεδο!

Ή θα το αγαπήσεις ή θα το μισήσεις. Αυτό είναι το fashion trend που θα μας απασχολήσει αυτόν τον χειμώνα

Ασημί

Δε χρειάζεται να περιμένεις κάποια ειδική περίσταση για να φορέσεις ασημί ρούχα ή αξεσουάρ. Τόλμησέ το και φόρα ό,τι ασημί έχεις στην ντουλάπα σου ξεχασμένο τόσα χρόνια! Είναι πολύ της μόδας και βγαίνει σε ό,τι κομμάτι μπορείς να φανταστείς.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μάθε ποια είναι τα πιο hot χρώματα για τις φετινές φθινοπωρινές μέρες και τρέξε να ανανεώσεις την ντουλάπα σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα