«Σασμός»: Πεθαίνει η Βασιλική; Η επίσημη απάντηση του Alpha

11:31 15/10/2021 - Πηγή: iPop

Ο τηλεοπτικός «Νικηφόρος» από τον «Σασμό» έδωσε μια συναρπαστική συνέντευξη κι έκανε πολλές αποκαλύψεις σχετικά με τη σειρά κι ένα πολύ μεγάλο spoiler που φέρνει τα πάνω κάτω! Ο Γιώργος Αμούτζας  αποκάλυψε ότι η «Βασιλική», Μαριλίτα Λαμπροπούλου, θα πεθάνει σε ένα από τα επόμενα επεισόδια. Καλά διάβασες, αν δεν έχεις διαβάσει το βιβλίο, είμαι σίγουρη πως σοκαρίστηκες κι εσύ!

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ηθοποιού, το τέλος για την αγαπημένη πρωταγωνίστρια, πλησιάζει. Ο θάνατος της Βασιλικής έρχεται στη σειρά Σασμός.

Μυστικά και ψέματα θα έρθουν στο φως,

με τα φονικά να αυξάνονται. Κάποιος αναμένεται να βάψει τα χέρια του με αίμα, φέρνοντας την απόλυτη καταστροφή. Όμως, τελικά πόσο ισχύει ότι η Βασιλική θα πέσει νεκρή στο έδαφος, αφήνοντας τον Νικηφόρο μόνο του; Πάμε να δούμε τις δηλώσεις του ηθοποιού κι όσα λέει ο Alpha.

Όλα όσα είπε ο «Νικηφόρος» για τον θάνατο της Βασιλικής και η τοποθέτηση του Alpha:

Όπως αποκάλυψε και ο Γιώργος Αμούτζας στη συνέντευξή του η σειρά βασίζεται στο πολυδιαβασμένο βιβλίο, οπότε δεν μπορούν να απέχουν πολύ από την υπόθεση…

«Δεν ξέρω πότε, αλλά η Βασιλική θα φύγει και αυτή με σκληρό τρόπο. Από τη στιγμή που θα δολοφονηθεί και η μάνα του και θα μείνει εντελώς ορφανός, θα δείτε την κρητική του πλευρά. Ο Σασμός βασίζεται σε ένα βιβλίο και δε μπορούμε να ξεφύγουμε από τη σκαλέτα του. Δε μπορούμε να μη ζήσουμε όλα τα θανατικά που περιγράφει το βιβλίο.

Ο Νικηφόρος είναι ένας τραγικός ήρωας και θα σας το ξαναπώ. Ο φίλος του ξέρει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή, αλλά δε το αποκαλύπτει. Ο Μαθιός του σκότωσε τον πατέρα και φυσικά δε του το λέει. Δεν ξέρει την αλήθεια αυτό το παιδί. Όλοι του παρουσιάζονται με ένα άλλο πρόσωπο. Υπάρχει τρομερή αγωνία.

Σκεφτείτε μόνο τον κολλητό του Νικηφόρου να έχει δει το δολοφόνο και να φοβάται να μιλήσει, για να μη χαθούν όλοι. Ο Μανόλης δεν έχει πια φωνή. Ο Νικηφόρος έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό και δέχομαι πολλή αγάπη μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Γιατί ο Νικηφόρος τα ζει όλα αυτά, ενώ δεν έχει φταίξει σε τίποτα, δεν έχει κάνει κακό σε κανέναν. Εύχομαι αυτό το παλικάρι να δικαιωθεί και να ηρεμήσει στο τέλος», δήλωσε ο Γιώργος Αμούτζας.

Ωστόσο, παρά την ταραχή που προκάλεσαν οι δηλώσεις του, ο Alpha υποστηρίζει πως η Βασιλική δεν θα πεθάνει και ότι το σενάριο έχει διαφοροποιηθεί σε σχέση με το βιβλίο:

Επισήμως και χωρίς περιστροφές: ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ! #sasmos ΟΛΑ τα υπόλοιπα, καθώς και οι υποθετικές ερμηνείες της εξέλιξης της ιστορίας του βιβλίου από ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ δεν έχουν καμία βάση αλήθειας για την σειρά!

ALPHA TV (@alphatvgreece) October 14, 2021

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Σασμός»: Πεθαίνει η Βασιλική; Η επίσημη απάντηση του Alpha εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα