Μάχη με τη ζωή δίνει το 5χρονο αγοράκι- Στον ανακριτή ο βασανιστής- φίλος της μητέρας του

13:50 15/3/2016 - Πηγή: iPop

Για τη ζωή παλεύει στο ΠΓΝΑ το άτυχο 5χρονο το οποίο την Καθαρά Δευτέρα ξυλοκοπήθηκε από τον φίλο της μητέρας του. Να τονισθεί πως λίγες ώρες αργότερα οι αστυνομικοί βρήκαν και τον 3χρονο αδερφό του που έφερε επίσης τραύματα και εγκαύματα.

Το 5χρονο αγόρι βρέθηκε από τους άνδρες της Αστυνομικής Δ/νσης Αλεξανδρούπολης σε έρευνα που διεξήχθη στην οικεία του 34χρονου ενώ το 3χρονο αδερφάκι του βρέθηκε στο σπίτι

της γιαγιάς του χτυπημένο και μεταφέρθηκε επίσης στο νοσοκομείο.

Η κατάσταση του 3χρονου είναι αντιμετωπίσιμη και δεν διατρέχει σοβαρό κίνδυνο για τη ζωή του και φέρει σοβαρά τραύματα και εγκαύματα στο πρόσωπο και το κορμί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες μεταδίδει το e-evros.gr η μητέρα των παιδιών έχει καταγωγή από την Αλεξάνδρεια της Βέροιας και τους τελευταίους τέσσερις περίπου μήνες ήρθε στην Αλεξανδρούπολη με το δράστη και τα δύο παιδιά της.

Οι ίδιες πληροφορίες τονίζουν πως η μητέρα των παιδιών είναι τριών μηνών έγκυος.

Στον ανακριτή ο δράστης

Ο 34χρονος δράστης έχει συλληφθεί και αναμένεται να οδηγηθεί την Τρίτη στον ανακριτή. Μάλιστα, έχει τονισθεί πως χτυπούσε ανελέητα και επανειλημμένα τα 2 ανήλικα με μεγάλο κομμάτι ξύλου.

Κατηγορούμενοι για το συμβάν είναι και η μητέρα των ανηλίκων, αλλά και οι γονείς του δράστη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και παράληψη λύτρωσης κινδύνου ζωής για τον 5χρονο.

Ο δράστης κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας του 5χρονου και βασανισμό ανηλίκου για του 3χρονου αγοριού.

The post Μάχη με τη ζωή δίνει το 5χρονο αγοράκι- Στον ανακριτή ο βασανιστής- φίλος της μητέρας του appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα