Λόγοι για να επισκεφτείς τον δερματολόγο σου

18:31 11/11/2014 - Πηγή: iPop

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επισκεφτείς τον δερματολόγο σου, αλλά εμείς σου μαζέψαμε τους βασικότερους λόγους για τους οποίους καλό θα ήταν να μην το αμελήσεις! Πιθανότατα θα ξαφνιαστείς όταν διαβάσεις για ποια πράγματα πρέπει να επισκεφτείς τον δερματολόγο.

Έλεγχο του δέρματος

Και ναι! Ανακαλύψαμε την Αμερική… χμμ ο δερματολόγος μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα, αλλά o έλεγχος του δέρματος για καρκίνο είναι ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους για να επισκεφτείς το δερματολόγο σου. Βασικό,

θα πρέπει να κάνεις αυτό τον έλεγχο τουλάχιστον μία φορά το χρόνο για ύποπτους σπίλους ή άλλες διαφοροποιήσεις στο δέρμα!

Για να αγοράσεις κρέμες περιποίησης

Μπορείς να βρεις δεκάδες προϊόντα περιποίησης στην αγορά, αλλά μερικές φορές χρειάζεσαι κάτι εξειδικευμένο ή με συστατικά ειδικά επιλεγμένα για την επιδερμίδα σου. Πολλοί δερματολόγοι πουλάνε τέτοιες κρέμες τις οποίες παρασκευάζουν οι ίδιοι και φυσικά είναι πολύ καλύτερες από αυτές που θα βρεις στα ράφια των καταστημάτων!

Θεραπείες σύσφιξης

Πολλοί δερματολόγοι έχουν άδεια να εκτελούν τεχνικές σύσφιξης στο ιατρείο τους. Η θεραπεία μπορεί να είναι οδυνηρή, αλλά δεν απαιτεί χρόνο ανάκτησης, η οποία είναι ο λόγος που συχνά πληρώνεις πολλά παραπάνω εξαιτίας των επαναλήψεων!

Θεραπεία τριχόπτωσης

Ο δερματολόγος σας είναι η απάντηση αν έχεις τριχόπτωση καθώς μπορεί να σου παρέχει θεραπευτικές επιλογές που μπορούν να βοηθήσουν. Έπειτα από εξέταση του τριχωτού της κεφαλής σου και της τρίχας σου θα μπορέσει να σου βρει το πρόβλημα και φυσικά την λύση!

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Επιστροφή στην κατηγορία

The post Λόγοι για να επισκεφτείς τον δερματολόγο σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα