Η νέα ενημέρωση του Instagram μας επιτρέπει να επεξεργαζόμαστε λεζάντες

16:01 11/11/2014 - Πηγή: iPop

Αν είσαι κι εσύ φανατικός χρήστης του Instagram αυτό το άρθρο θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα! Υπάρχουν δύο πολύ σημαντικές αλλαγές στην ενημερωμένη έκδοση του αγαπημένου σου δικτύου ανταλλαγής φωτογραφιών. Η νέα ενημέρωση του Instagram μας επιτρέπει να επεξεργαζόμαστε λεζάντες!

Πρώτα απ “όλα, το μεγαλύτερο σου πρόβλημα με το συγκεκριμένο

social media, αποτελεί πια παρελθόν. Πλέον, θα μπορείς να επεξεργάζεσαι τις λεζάντες των φωτογραφιών σου, μετά την ανάρτησή τους. Αυτό, βέβαια, ισχύει μόνο για τις λεζάντες και όχι και για τα σχόλια. Γιατί οι λεζάντες είναι εξίσου σημαντικές με τη φωτογραφία σου, οπότε χρειάζονται προσοχή!

Η δεύτερη αλλαγή αφορά στη καρτέλα «Εξερευνήστε» το Instagram για iOS και Android συσκευές. Πλέον, υπάρχει ένα νέο εικονίδιο. Ένας μεγεθυντικός φακός έχει αντικαταστήσει το αστέρι πυξίδα και η καρτέλα “Explore” έχει επανασχεδιαστεί και σου δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσεις άλλους χρήστες πιο εύκολα και σου προτείνει άλλους, με βάση αυτούς που κάνεις “Like” και όσους είναι πιο δημοφιλής, κοντά στην περιοχή σου.

Επίσης άλλαξε το εικονίδιο του προφίλ σου. Πλέον υπάρχει μόνο μια “σιλουέτα”, αντί της κάρτας που υπήρχε πριν.

Μπορείς να ανανεώσεις την έκδοση που έχεις, από σήμερα κιόλας, ενώ το Instagram υποσχέθηκε ακόμη περισσότερες βελτιώσεις κατά τους επόμενους μήνες. Αυτό που περιμένουμε με ανυπομονησία είναι να μας επιτρέψει να βάζουμε και ενεργά links!

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Θυμάσαι πως έχουμε το #ipopgr και μπορείς να βάλεις όλες τις φωτογραφίες σου στο #ipopgr insta wall μας;;;;;;;;;;; Αν δεν το έχεις κάνει μέχρι τώρα, πλέον μπορείς να επεξεργαστείς όλες τις λεζάντες σου και να το προσθέσεις στις αγαπημένες σου φωτογραφίες!!!

Επιστροφή στην αρχική σελίδα
Επιστροφή στην κατηγορία

The post Η νέα ενημέρωση του Instagram μας επιτρέπει να επεξεργαζόμαστε λεζάντες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα