Καθοριστική η εβδομάδα που έρχεται- Μήπως η αντίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό ξεκίνησε;

15:47 22/10/2016 - Πηγή: iPop

Αγώνας δρόμου, όπως όλα δείχνουν έχει ξεκινήσει η Κυβέρνηση που είναι έτοιμη να προβεί σε ανασχηματισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες η αντίστροφη μέτρηση για τον κυβερνητικό ανασχηματισμό φέρεται να έχει ήδη μπει στην τελική ευθεία. Μάλιστα, η εβδομάδα που αναμένεται να ξεκινήσει φέρεται να είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη.

Τι είπε ο Υπουργός Εσωτερικών;

Για τον ανασχηματισμό:

Σε συνέντευξη του το Σάββατο ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής,

σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πάντοτε ο ανασχηματισμός δίνει αέρα στον πρωθυπουργό».

Για τα σενάρια εκλογών:

«Θα πρέπει το Μαξίμου να μείνει μακριά από τη λογική των εκλογών, καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν εγκληματικό για την χώρα. Αφήστε να ολοκληρώσουμε την τετραετία και ο λάθος θα κρίνει» υπογράμμισε.

Θυμίζουμε, πως την Παρασκευή η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη ανέφερε επίσης σε συνέντευξη της πως αναμένεται να σημειωθεί «σαρωτικός ανασχηματισμός» και πρόσθεσε «σ΄αυτόν θα έχουν θέση και εξωκοινοβουλευτικά στελέχη από τον ευρύτερο χώρο της αριστεράς».

Τι επισήμανε το Reuters;

Σε σχετικό του δημοσίευμα το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο κυβερνητικές πηγές σημείωσε πως ο Πρωθυπουργός είναι έτοιμος να προβεί σε ανασχηματισμό.

Παράλληλα, επισήμανε ότι ο υπουργός Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, θα αποχωρήσει, ενώ ο υπουργός Οικονομίας, Ευκλείδης Τσακαλώτος θα συνεχίσει να κρατά τα ηνία του Υπουργείου Οικονομικών.

Διαβάστε επίσης:

Έτοιμος για ανασχηματισμό ο Πρωθυπουργός- Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν;

The post Καθοριστική η εβδομάδα που έρχεται- Μήπως η αντίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό ξεκίνησε; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα