Κατάθεση «φωτιά» του σπουδαστή της σχολής που φοιτούσε ο Γιακουμάκης- Δεχόνταν κι αυτός απειλές

14:42 22/10/2016 - Πηγή: iPop

Τα πυρά του κατά του διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής εξαπέλυσε σπουδαστής ο οποίος κατέθεσε στη δίκη για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Όπως συγκεκριμένα επισήμανε δέχονταν και ο ίδιος απειλές για να μην μιλήσει.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του ο Ελεύθερος Τύπος, οι αποκαλύψεις του εξέπληξαν τους πάντες στο δικαστήριο την Παρασκευή.

Ο Νίκος Δάβρης ο οποίος πλέον μένει στη Βραζιλία και ήρθε στην Ελλάδα για να καταθέσει στη δίκη ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός. Ο σπουδαστής επισήμανε κατά τη διάρκεια της κατάθεσης

του, πως ο διευθυντής της Σχολής τον βρήκε στο facebook, χρησιμοποιώντας προφίλ με όνομα «Κώστας Τυροκόμος» και του ζήτησε να μην μιλήσει στον Τύπο. Σε επικοινωνία τους μάλιστα του ανέφερε «μη λες τίποτα παρά έξω μην κινδυνέψεις και εσύ από τους Κρητικούς».

Να σημειωθεί, πως ο Ν.Δάβρης παρέδωσε στο δικαστήριο εκτυπωμένες φωτογραφίες με τις συνομιλίες που είχε με το διευθυντή.

«Στις 15 Μαρτίου 2015 βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης. Μία ημέρα μετά μαθεύτηκε ότι σπουδαστής από το εξωτερικό έρχεται στην Ελλάδα για να καταθέσει για τον Βαγγέλη. Μία ημέρα μετά, στις 17 Μαρτίου, ο διευθυντής μου έστειλε μήνυμα στο facebook και μου είπε: ‘‘Μη μιλήσεις στον Τύπο. Πες ό,τι θες στην Αστυνομία’’. Όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο, τον ρώτησα ‘‘γιατί δεν τιμώρησες του Κρητικούς;’’. Τότε μου απάντησε ότι δεν το έκανε γιατί τον πίεσαν πολιτικοί», υπογράμμισε ο φοιτητής της σχολής και πρόσθεσε:

«Όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο, τον ρώτησα ‘‘γιατί δεν τιμώρησες του Κρητικούς;’’. Τότε μου απάντησε ότι δεν το έκανε γιατί τον πίεσαν πολιτικοί».

Ενώ συμπλήρωσε: «Μία ημέρα κατέβηκα κάτω στην υπεύθυνη της Εστίας και της είπα ‘‘πάνω στην Εστία είναι ένα παιδί που το βασανίζουν και αν δεν το προσέξετε θα το χτυπήσουν πολύ σοβαρά, ακόμα και θα το σκοτώσουν’’. Τότε με πήρε και πήγαμε στο διευθυντή της Σχολής και του είπα τα ίδια πράγματα. Ταράχτηκε πολύ με αυτά και προσπάθησε να επικοινωνήσει με μια υπηρεσία σχετική με το bullying αλλά δεν τα κατάφερε. Μετά μου είπε να προσέχω τους Κρητικούς».

Όταν ερωτήθηκε γιατί έφυγε για τη Βραζιλία είπε: «Ένιωθα τύψεις για όλα όσα θα μπορούσα να κάνω για τον Βαγγέλη και δεν έκανα. Είμαι άνθρωπος, όχι όπως κάποιοι άλλοι που είναι θηρία και τέρατα».

Διαβάστε επίσης τι κατέθεσε ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη:

Πατέρας Βαγγέλη Γιακουμάκη: «Δεν γνώριζα για τα βασανιστήρια»- Συνεχίζεται τη Δευτέρα η δίκη

photo:Nikos Libertas / SOOC

The post Κατάθεση «φωτιά» του σπουδαστή της σχολής που φοιτούσε ο Γιακουμάκης- Δεχόνταν κι αυτός απειλές appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα