Κατερίνα Καινούργιου: Αποκαλύπτει πώς γνωρίστηκε με τον σύντροφό της και πόσα κιλά είναι

11:21 25/4/2020 - Πηγή: iPop

Στο Instagram αποκάλυψε λεπτομέρειες η Κατερίνα Καινούργιου για τον σύντροφό της και για το πώς γνωρίστηκαν. 

Η γνωστή παρουσιάστρια, που φαίνεται να περνάει όμορφα στην καραντίνα με τον αγαπημένο της, άφησε ελεύθερους τους “ακολούθους” της στο Instagram να την ρωτήσουν ό,τι θέλουν, κάνοντας ένα Q&A το απόγευμα της Παρασκευής, προκειμένου να λύσει όλες τις απορίες τους και φυσικά στη συνέχεια απάντησε και στις ερωτήσεις τους. Μεταξύ

πολλών ακόμα λοιπόν η Κατερίνα ρωτήθηκε τόσο για τα κιλά της, όσο και για τον σύντροφό της.

Σχετικά με τα κιλά της, η γνωστή παρουσιάστρια της εκπομπής “Ευτυχείτε” ανέφερε πως τον τελευταίο καιρό στην καραντίνα έφαγε λίγο παραπάνω, αποκαλύπτοντας πως είναι 61 κιλά.

Τι ανέβασε στο Instagram η Κατερίνα Καινούργιου για τον σύντροφό της;

Μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε και για τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, λέγοντας σε Instagram story πώς γνωρίστηκαν, κάνοντας tag κι ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τον άνθρωπο που τους γνώρισε. Βέβαια, στις ερωτήσεις περί παντρειάς η παρουσιάστρια δεν απάντησε.

Να πούμε, ακόμα, πως τα γενέθλια και της Κατερίνας Καινούργιου δεν είναι μακριά, αφού την 1η Μαΐου η παρουσιάστρια γίνεται 35, όπως απάντησε η ίδια σε σχετική ερώτηση στο Instagram.

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου για το πρόβλημα στην ομιλία της. 

Να θυμίσουμε πως δεν έχουν περάσει και πολλές μέρες από τότε που η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε για πρώτη φορά φωτογραφία με τον σύντροφό της στα social media, με αφορμή τα γενέθλιά του. Το ζευγάρι βιώνει μαζί την καραντίνα κυρίως στο διαμέρισμα εκείνου και έχει πολλούς λόγους να είναι ευτυχισμένο και να απολαμβάνει το χρόνο του παρά τον περιορισμό στο σπίτι λόγω του κορονοϊού. Φυσικά η όμορφη παρουσιάστρια της εκπομπής “Ευτυχείτε” πηγαίνει αρκετές φορές για περπάτημα -στέλνοντας φυσικά το απαραίτητο μήνυμα με τον κωδικό 6 στο 13033- όπως αναφέρει και στα social media της.

Διάβασε ακόμα:

Κατερίνα Καινούργιου: Δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία με τον σύντροφό της

Photo: Instagram/ katken85

Το άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: Αποκαλύπτει πώς γνωρίστηκε με τον σύντροφό της και πόσα κιλά είναι εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα