Τεστάρουμε τις γενικές σου γνώσεις μέσα σε 5 λεπτά!

19:15 24/4/2020 - Πηγή: iPop

Βρήκαμε το τεστ γενικών γνώσεων που καλύπτει όλους τους τομείς θα σε βάλει σε δίλημμα, θα σε μπερδέψει σε μερικές περιπτώσεις, αλλά και θα δείξει πόσο καλός γνώστης είσαι. 

Από γενικές γνώσεις πώς τα πάμε; Καλά; Γιατί ήρθε η ώρα να το τσεκάρουμε και αυτό. Το ότι είσαι πολλές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή ή το ότι διάβαζες στο σχολείο -κάποτε- δεν σημαίνει πως θα αποδειχθείς

καλός και σ’ ένα τεστ γενικών γνώσεων από όλους τους τομείς. Γεωγραφία, Ιστορία, Θρησκεία, Βιολογία… Όλους!

Μην ξεχνάς πως μερικές γενικές γνώσεις μόνο χρήσιμες μπορούν να είναι και καλό είναι όλοι να τις έχουμε, και φυσικά να μην τις ξεχνάμε μεγαλώνοντας. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να δούμε αν θυμάσαι μερικά πραγματάκια που έμαθες στο σχολείο και φυσικά μόνο ασήμαντα δεν είναι.

Αυτό το τεστ γενικών γνώσεων έχει μόλις 15 ερωτήσεις και στην κυριολεξία τα τσεκάρει όλα. Μην τρομάζεις, 15 δεν είναι και τόσες πολλές. Για τεστ με γενικές γνώσεις πρόκειται, τι περίμενες; Ίσως μερικές ερωτήσεις -2 με 3 μη νομίζεις- μπορούν να θεωρηθούν λίγο πιο δύσκολες, αλλά σε κάθε περίπτωση η γενική αίσθηση που σου αφήνει το τεστ είναι ότι αφορά πράγματα που πρέπει να ξέρεις.

Ένα τεστ γνώσεων είναι καλό γιατί κρατά το μυαλό μας σε εγρήγορση, μας βάζει σε σκέψεις και ξεσκονίζουμε τις γνώσεις μας. Παράλληλα, είναι πιο εύκολο να μάθεις το λάθος σου κι επομένως προσθέτεις ακόμα μια χρήσιμη πληροφορία στον εγκέφαλό σου. Γι’ αυτό μην διστάζεις να το κάνεις. Αν δεν τα πας και τόσο καλά, δεν έγινε και κάτι, δε θα το μάθει και κανείς. Μέσα από το λάθος σου θα μάθεις το σωστό και την επόμενη φορά που θα κληθείς να απαντήσεις στην ίδια ερώτηση θα ‘σαι σίγουρος για τη σωστή απάντηση!

Γι’ αυτό μην χάνεις άλλο χρόνο και ξεκίνα να απαντάς στις ερωτήσεις!

Διάβασε ακόμα:

Από γενικές γνώσεις πώς τα πάμε; Το τεστ που έχει τρελάνει το Internet!

Photo: Freepik

Το άρθρο Τεστάρουμε τις γενικές σου γνώσεις μέσα σε 5 λεπτά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα