Κατέληξε και η 15χρονη που τραυματίστηκε στο τροχαίο της Αταλάντης

16:02 19/6/2019 - Πηγή: iPop
Κατέληξε και η 15χρονη, η οποία τραυματίστηκε στο τροχαίο της Αταλάντης, ενώ ο 21χρονος αδερφός της έχασε τη ζωή του επί τόπου.

Δυστυχώς, δύο ημέρες μετά η 15χρονη, η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά στο τροχαίο της Αταλάντης δεν τα κατάφερε κι άφησε την τελευταία της πνοή, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η 15χρονη νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Αττικόν» λόγω του σοβαρού τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στην Αταλάντη. Σύμφωνα με το lamiareport, το άτυχο κορίτσι κατέληξε.

Η

κατάστασή της ήταν εξαιρετικά κρίσιμη καθώς είχε γίνει και έκκληση για αίμα ενώ βρισκόταν στη ΜΕΘ στο «Αττικόν» στην Αθήνα. Η είδηση είναι τραγική ενώ δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση απ’ το νοσοκομείο.

Η ανταπόκριση των πολιτών ήταν συγκινητική από κάθε γωνιά της Ελλάδας για να δώσουν αίμα προκειμένου να σωθεί η 15χρονη Σόνια Κατσίφα.

Πραγματογνώμονας Μαδιάς: «Θυμίζει το τροχαίο του Παντελίδη»

Ο γνωστός εμπειρογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς μιλώντας στο Star αποκάλυψε πως είχαμε αυτά τα τραγικά αποτελέσματα με τα δύο αδέλφια, εξαιτίας των μπαρών ασφαλείας στο σημείο, όπως είχε συμβεί και στο τροχαίο Παντελίδη.

Μου θυμίζει περίπτωση Παντελίδη, γιατί σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να σπάσουν οι μπάρες ασφαλείας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και τον ακρωτηριασμό της κοπέλας

Οι κάτοικοι στο Καλαπόδι Φθιώτιδας, το οποίο είχαν επισκεφτεί τα δύο αδέλφια για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, είναι σοκαρισμένοι από το τραγικό γεγονός.

Να θυμίσουμε πως ο 21χρονος οδηγός βρήκε ακαριαίο θάνατο στο σημείο, ενώ όλοι ήλπιζαν πως η 15χρονη Σόνια θα σωθεί. Δυστυχώς, όμως, κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Τροχαίο Αταλάντη: Νεκρός ο 21χρονος | Έκκληση για αίμα για τη 15χρονη αδερφή του

Photo: LAMIAREPORT.GR

Το άρθρο Κατέληξε και η 15χρονη που τραυματίστηκε στο τροχαίο της Αταλάντης εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα