Η απόλυτα ειλικρινής συνέντευξη του Νίκου Μουτσινά!

11:37 19/6/2019 - Πηγή: iPop
Η απόλυτα ειλικρινής συνέντευξη του Νίκου Μουτσινά στο After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά εξέπληξε αρκετούς που ίσως δεν περίμεναν να ακούσουν όσα είπε! Στο πλευρό του ήταν και η Μαίρη Συνατσάκη.

Η συνέντευξη του Νίκου Μουτσινά στον Θέμη Γεωργαντά είχε μια δόση χιούμορ αλλά και μια μεγάλη δόση αλήθειας. Ο Νίκος παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία το «Για την Παρέα»

στο Open, μια εκπομπή που έβγαλε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του κι απέδειξε γιατί αξίζει να είναι στην τηλεόραση.

Για το πότε ήταν στον Αnt1 και το πότε βρέθηκε στο Open ούτε ο ίδιος το κατάλαβε! «Ήμουν στον ΑΝΤ1 έτσι κι αλλιώς, έκανα και το σίριαλ τα Παλικάρια -πολύ ωραίο κι αυτό, πέρασα μαγικά- και το καλοκαίρι μου είπαν οι άνθρωποι, καλός, χρυσός, πολύ σε αγαπάμε -καμία σχέση- αλλά δεν υπάρχει κάτι για σένα. Οπότε μόνος, τίποτα», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Και κάπως έτσι βρέθηκε στο Open με μια εκπομπή που του ταιριάζει… γάντι!

Με πήραν τηλέφωνο και μου το προτείνανε… δεν σκέφτηκα! Με πήραν τηλέφωνο  και με ρώτησαν αν θέλω να κάνω κάτι μόνος μου και είπα “Μόνος μου; Μόνος μου; Δεν ξέρω… έχω κάνει stand up αλλά δεν ξέρω”. Σε σχέση με το Νικ ο’ κλοκ, η ώρα είναι διαφορετική είναι απέναντι από κάτι άλλο… και πιο σημαντικό ρόλο πιστεύω πως παίζει η στιγμή μου είμαι εγώ καλύτερα και είμαι εύχομαι πιο ώριμος

Παράλληλα, όπως είπε ο Νίκος Μουτσινάς η συνεργασία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τον έστειλε… στον ψυχολόγο! «Ευτυχώς που βρέθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογου στον δρόμο μου να μου δείξει αυτή την ειδικότητα, γιατί μου έλειπε μέχρι τότε. Ευτυχώς! Ευτυχώς», είπε χαρακτηριστικά.

Στην παρέα βρέθηκε και η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία μίλησε για πτυχές του Νίκου που δεν γνωρίζουμε καθώς και για έναν άγνωστο τσακωμό!

Όταν ο Θέμης Γεωργαντάς τους ρώτησε αν έχουν τσακωθεί ποτέ… η Μαίρη Συνατσάκη παραδέχτηκε πως ναι έχουν τσακωθεί και όπως είπε είναι ωραίο να τσακώνεσαι με τον Νίκο.

Δεν έχουμε τσακωθεί… Ψέμα μία φορά είχε δημιουργηθεί μία ελάχιστη ένταση! Δεν ήταν κάτι τρομερό, είναι ωραίο να τσακώνεσαι με τον Νίκο. Εγώ έστειλα ένα μήνυμα για να εκφράσω το συναίσθημά μου στον Νίκο, ήμουν πάνω από το κινητό και αναρωτιόμουν τι θα λάβω σαν απάντηση… Και σκεφτόμουν πως θα πάει όλο αυτό γιατί δεν είχαμε ξανά τσακωθεί ποτέ… Και ο Νίκος αντί να είναι μαλ@κα@ς μου είπε ότι είχα δίκιο σε αυτό το κομμάτι…

Διαβάστε επίσης:

Όλα όσα είπε η Πόπη Τσαπανίδου στον Νίκο Μουτσινά! (Video)

Το άρθρο Η απόλυτα ειλικρινής συνέντευξη του Νίκου Μουτσινά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα