Καταστροφική πυρκαγιά στο Εθνικό Μουσείο της Πράγας

12:53 12/2/2016 - Πηγή: iPop

Πυρκαγιά που ξέσπασε στο Εθνικό Μουσείο της Πράγας στην Τσεχία, είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφεί μέρος της οροφής του κτιρίου.

Συγκεκριμένα, η πυρκαγιά που ξέσπασε στο κτίριο του Εθνικού Μουσείου της Πράγας, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης στην πλατεία Βέντσεσλα, κατάστρεψε σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, μεγάλο μέρος της σκεπής του κτιρίου.

National Museum in #Prague caught fire in the early hours

of this morning. The cause is still unknown pic.twitter.com/01bRPxRSn0

— MyPrague (@MyPragueapp) February 12, 2016

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδονται, μέχρι στιγμής δεν έχουν σημειωθεί θύματα ή σημαντικές υλικές ζημιές στο εσωτερικό του κτιρίου του Εθνικού Μουσείου της Πράγας, από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής. Ένας από τους άνδρες ασφαλείας που βρισκόταν στο κτίριο, την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

Το Εθνικό Μουσείο της Πράγας, κατασκευάστηκε μεταξύ 1885-1891 και αποτελεί ένα από τα κεντρικότερα τουριστικά σημεία, στο κέντρο της πόλης.

Εκπρόσωπος των πυροσβεστικών αρχών της Πράγας, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πως η φωτιά επεκτάθηκε σε περίπου 200 τ.μ. της οροφής του Μουσείου.

photo:theexpresstribune

The post Καταστροφική πυρκαγιά στο Εθνικό Μουσείο της Πράγας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα