Ενημέρωση του Κ. Μητσοτάκη από τον Π. Καμμένο για το προσφυγικό

12:25 12/2/2016 - Πηγή: iPop

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος συναντάται με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, την Παρασκευή το μεσημέρι, προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις γύρω από το προσφυγικό.

Συγκεκριμένα, κατόπιν σχετικού αιτήματος, του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, το μεσημέρι της Παρασκευής 12 Φεβρουαρίου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί μεταξύ

τους συνάντηση, προκειμένου να συζητηθούν όλες οι εξελίξεις γύρω από το προσφυγικό.

Υπενθυμίζουμε, πως κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης στην Ολομέλεια της Βουλής, την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, με σχετική του παρέμβαση κατά την συζήτηση για τις τηλεοπτικές άδειες, προχώρησε σε διευκρινίσεις σχετικά με την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, για τη διαχείριση των προσφυγικών ροών.

«Έχουν γίνει δεκτές όλες οι ελληνικές θέσεις από το ΝΑΤΟ», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος, ενώ ενημέρωσε πως «όσον αφορά την έρευνα και τη διάσωση υπάρχει ο απόλυτος σεβασμός στα κέντρα έρευνας και διάσωσης».

Σημειώνεται πως νωρίτερα, την Τετάρτη έγινε γνωστό ότι το ΝΑΤΟ, αποφάσισε ομόφωνα να ενισχύσει τις προσπάθειες, για τη διαχείριση των προσφυγικών ροών χωρίς καθυστέρηση, πραγματοποιώντας περιπολίες στο Αιγαίο.

photo:Nikos Libertas / SOOC

The post Ενημέρωση του Κ. Μητσοτάκη από τον Π. Καμμένο για το προσφυγικό appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα