Καταρρίπτουμε όλους τους μύθους για το στυλ και το ντύσιμο!

10:57 29/5/2020 - Πηγή: iPop

Μύθοι για το στυλ; Φυσικά και υπάρχουν. Τόσα και τόσα έχουμε ακούσει κατά καιρούς που δεν ισχύουν κι ήρθε η ώρα να τα καταρρίψουμε. 

Το αν ακολουθείς πιστά ή όχι τη μόδα είναι δικό σου θέμα, όμως ήξερες πως μερικά από όσα ακούς και διαβάζεις εδώ και χρόνια δεν ισχύουν εντελώς; Οι εποχές αλλάζουν, η μόδα εξελίσσεται και γι’ αυτό κι αν παρατηρήσεις πολλοί σχεδιαστές, δημιουργοί και στιλίστες καταλήγουν σε πιο τολμηρές επιλογές που μέχρι τώρα ίσως και να μην έκαναν, προσπαθώντας με τη σειρά τους να καταρρίψουν τους μύθους που δεν ισχύουν.

Εδώ στο iPop.gr

λατρεύουμε τη μόδα, γι’ αυτό άλλωστε έχουμε και τη δικιά μας στήλη, που σε ενημερώνουμε καθημερινά για τις νέες τάσεις, όμως τώρα ήρθε η ώρα να “πέσεις” για λίγο απ’ τα σύννεφα, μαθαίνοντας όλους τους μύθους για το ντύσιμο, που μέχρι σήμερα νόμιζες ότι ισχύουν.

Όλοι οι μύθοι για το στυλ και το ντύσιμο

Μύθος #1: Μην φοράς ποτέ χρυσό και ασήμι μαζί 

Αν στο παρελθόν, ο συνδυασμός χρυσού και ασημιού θεωρήθηκε αποτυχημένος, σήμερα κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Οι στιλίστες πιστεύουν ότι σε αυτήν την περίπτωση, είναι απαραίτητο τα κοσμήματα να είναι του ίδιου στυλ και να εναρμονίζονται τέλεια με τις άλλες λεπτομέρειες των ρούχων. Σταμάτα, λοιπόν, να ντρέπεσαι να φορέσεις και τα δύο μαζί.

Μύθος #2: Όχι στον συνδυασμό περισσότερων από 3 χρωμάτων στο ίδιο ντύσιμο 

Ο συνδυασμός διαφορετικών τύπων υφασμάτων, χρωμάτων και σχεδίων σε μια στολή έχει εξελιχθεί. Η σημερινή τάση είναι πιο τολμηρή και σου επιτρέπει να συνδυάσεις παραπάνω από 3 χρώματα στο ίδιο ντύσιμο, εφόσον ταιριάζουν φυσικά.

Μύθος #3: Τα oversized ρούχα είναι μόνο για τις ψηλές και αδύνατες 

Ίσως σε πολλές περιπτώσεις να τους πηγαίνουν περισσότερο, όμως σημασία δεν έχουν το ύψος και τα κιλά στην περίπτωση αυτή, αλλά το κατά πόσο μπορούν να υποστηρίξουν αυτό που φοράνε και να είναι φινετσάτες. Αν είσαι κοντή ή έχεις κάποια παραπανίσια κιλά και θες να φορέσεις ένα ρούχο σε μεγαλύτερο μέγεθος δεν είναι λάθος, αρκεί φυσικά να έχεις στυλ!

Τα fashion apps που θα απογειώσουν το στυλ σου! 

Μύθος #4: Μια γυναίκα με τακούνια είναι πάντα πιο κομψή

Ένας άλλος επίμονος μύθος θέλει η γυναίκα να είναι κομψή μόνο με τακούνια. Σκέψου το όμως κι από την άλλη πλευρά… Όσο κομψή κι αν είναι αν δεν περπατάει ωραία και σωστά πάνω στα τακούνια της το ντύσιμο είναι σκέτη αποτυχία. Το να έχεις στυλ και να είσαι κομψή, λοιπόν, δεν εξαρτάται μόνο από τα παπούτσια που θα επιλέξεις να φορέσεις.

Μύθος #5: Οι παγιέτες είναι μόνο για βραδινές εμφανίσεις 

Φυσικά και μπορείς να τις φορέσεις και την υπόλοιπη μέρα, αρκεί να το κάνεις σωστά. Συνδύασέ τες με πιο “ήρεμα” χρώματα και ανάλαφρα ρούχα, ώστε να μην γίνει το ντύσιμο βραδινό.

Μύθος #6: Η μόδα είναι μόνο για τις νεαρές γυναίκες 

Φυσικά και όχι! Η μόδα είναι για όλες τις ηλικίες. Ακόμα κι αν τα χρόνια περνάνε, μην σταματήσεις να εκφράζεις το προσωπικό σου στυλ!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Στυλίστρια μας δίνει τα tips για να είμαστε πάντα καλοντυμένες!

Photo: Pexels

Το άρθρο Καταρρίπτουμε όλους τους μύθους για το στυλ και το ντύσιμο! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα