Γιατί μια γυναίκα μπορεί να ερωτευτεί τον κολλητό φίλο του συντρόφου της;

21:01 28/5/2020 - Πηγή: iPop

Ακόμα κι αν δεν σου έχει συμβεί, πρέπει να ξέρεις πως ορισμένες φορές μια γυναίκα ερωτεύεται τον φίλο του συντρόφου της κι υπάρχει λόγος γι’ αυτό. 

Είναι αρκετά συχνό φαινόμενο μια γυναίκα να ερωτευτεί τον καλύτερο φίλο του συντρόφου της ή έστω να την ελκύσει χωρίς φυσικά να το θέλει, ενώ επίσης συχνό είναι να τον φαντασιωθεί. Φυσικά και καμία γυναίκα δε θα το παραδεχόταν στο σύντροφό της, όμως δεν σημαίνει και πως δεν συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες που λέμε.

Και εννοείται πως υπάρχει λόγος που

μια γυναίκα ερωτεύεται τον φίλο του συντρόφου της.

Νοιάζεται για εκείνη κι αυτή για εκείνον

Είναι λογικό αυτός ο κολλητός φίλος να νοιάζεται για την κοπέλα ή γυναίκα του φίλου του κι εκείνη αντίστοιχα να ενδιαφέρεται για εκείνον, όχι με πονηρό τρόπο. Πολλές γυναίκες, όμως, εξιτάρονται όταν ένας άνδρας τους δείχνει ενδιαφέρον κι ας μην είναι ερωτικό. Άλλωστε, σε κάθε γυναίκα αρέσει το ενδιαφέρον. Μάλιστα, αν το πρόβλημα στη σχέση είναι η έλλειψη προσοχής και ενδιαφέροντος του συντρόφου, τότε δεν είναι απίθανο να το βρει κάπου αλλού κι ιδιαίτερα σ’ έναν φίλο.

Unsplash/Ankebi PhotographyΜοιάζει με τον σύντροφό της

Όλο και κάποια κοινά θα έχουν μεταξύ τους για να είναι φίλοι. Έτσι λοιπόν, αν τα ενδιαφέροντα, τα γούστα, το χιούμορ, όλα είναι κοινά δεν είναι παράλογο η γυναίκα να δει τον κολλητό του συντρόφου της με μια άλλη… ματιά!

Βέβαια, και διαφορετικός να είναι πάλι δε θα ήταν παράλογο, αφού αρκετές γυναίκες, αν και σε σχέση, ψάχνουν το εντελώς αντίθετο από τον σύντροφό τους.

Νιώθει άνετα μαζί του

Ε λογικό δεν είναι; Λίγο οι κουβέντες που θα ‘χουν κάνει, λίγο το κρασί, λίγο και το αν έχουν κοινές εμπειρίες, όπως καλοκαίρια, δεν θέλει και πολύ.

PexelsΞέρει όσα την αφορούν

Σίγουρα έχουν γίνει σχετικές συζητήσεις με τον κολλητό αυτό και το να του έχει πει μια γυναίκα όλες τις χαζομάρες που έχει κάνει και να μην την κρίνει είναι όσο να ‘ναι ελκυστικό και όμορφο. Συν του ότι οι περισσότερες γυναίκες ψάχνουν συντρόφους που να μην τις κρίνουν και να τις αποδέχονται όπως είναι.

Τα σημάδια που δείχνουν πως δεν μπορείς να “σώσεις” τη σχέση σου. 

Κι αν τελικά μια γυναίκα ερωτεύεται τον φίλο του συντρόφου της τι κάνει; 

Αν είσαι από αυτές, τότε σκούρα τα πράγματα. Αρχικά πρέπει να σκεφτείς αν τα συναισθήματά σου είναι αληθινά, καθώς και το πώς αισθάνεσαι για τον σύντροφό του. Μερικές φορές ίσως ο ενθουσιασμός να σε παρασύρει, οπότε πριν κάνεις κάποια παρορμητική κίνηση, σκέψου τι αισθάνεσαι κι αν όλα αυτά είναι αληθινά. Κρίμα είναι να κλείσουν σπίτια για το τίποτα.

Αν είσαι άντρας και πιστεύεις ότι η γυναίκα ή κοπέλα σου θα μπορούσε να ερωτευτεί ή να νιώσει έλξη από τον κολλητό σου μην τρομάζεις. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να της δείχνεις πόσο τη νοιάζεσαι και την αγαπάς, που πρέπει να το κάνεις έτσι κι αλλιώς. Άλλωστε, αν την εμπιστεύεσαι γενικά, δεν έχεις κάτι να φοβηθείς! 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Μη μοιραστείς ποτέ αυτά τα πράγματα με τον σύντροφό σου

Photo: Unsplash/Candice Picard

Το άρθρο Γιατί μια γυναίκα μπορεί να ερωτευτεί τον κολλητό φίλο του συντρόφου της; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα