Κατά πρώην συντρόφων του στράφηκε ο Τσοχατζόπουλος- Τι αποκάλυψε για το περίφημο σπίτι της Αρεοπαγίτου;

17:37 6/10/2016 - Πηγή: iPop

Τα πυρά του κατά πρώην συντρόφων του έστρεψε ο Άκης Τσοχατζόπουλος κατά τη διάρκεια της απολογίας του στο Πενταμελές εφετείο Κακουργημάτων την Πέμπτη. Ο πρώην Υπουργός έδωσε απαντήσεις ακόμα και για το περίφημο σπίτι του στην Αεροπαγίτου.

Χαρακτηριστικά, ο Άκης Τσοχατζόπουλος τόνισε:

Ήμασταν

στόχος του ίδιου του Παπανδρέου ο οποίος συνεργάστηκε με τον Κ. Σημίτη, αν και ο τελευταίος τον θεωρούσε μικρό και λίγο. Αλλά τον αξιοποίησε για να δικαιολογήσει την ήττα του στις επόμενες εκλογές, όταν έχασε από τον Καραμανλή

Ενώ εξήγησε πως «υπέστη έφοδο ειδικών ομάδων της ΕΥΠ, σε συνεργασία με τον ανακριτή Μαλλή, ο οποίος έστησε ολόκληρο μηχανισμό».

Επίθεση και κατά του ξαδέρφου του:

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος τα έβαλε και με τον ξάδερφο του που είναι και συγκατηγορούμενος του, Ν. Ζήγρα, αλλά επίσης και κατά του Μιχ. Καρχιμάκη.

Χαρακτηριστικά ο Άκης Τσοχατζόπουλος ανέφερε μιλώντας γι΄αυτούς τους δύο: «Δεν ξέρω πως αφού χρήματα σε εμένα δεν έφτασαν. Δεν είχαν καμία σχέση με εμένα όλα αυτά. Κατέρρευσε η κατηγορία της δωροδοκίας, τα χρήματα έμειναν στα χέρια των αντιπροσώπων των εταιριών, των πρακτόρων και άλλων».

Τι είπε για το σπίτι του στην Αρεοπαγίτου;

Ο πρώην Υπουργός εστίασε και στο σπίτι του στην Αρεοπαγίτου το οποίο έχει βρεθεί στο στόχαστρο σημειώνοντας, πως αποτέλεσε μια προσπάθεια να εμπλακεί αυτός και κυρίως η γυναίκα του η Βασιλική.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος δήλωσε πως «η αγορά του σπιτιού ήταν έγκυρη, νόμιμη και με διαφανέστατη διαδικασία με στοιχεία αναμφισβήτητα» και σημείωσε:

Αυτοί όμως υποστήριξαν ότι ήταν εικονική αγορά και ότι η γυναίκα μου μαζί με εμένα έκανε ξέπλυμα. Έγινε τραπεζικός δανεισμός για την αγορά. Τους ταίριαζε στα σχέδια τους, από καιρό το είχαν στήσει αυτό το τροπάριο. Ήταν όλα δηλωμένα. Είναι μία σκόπιμη διαστρέβλωση της αλήθειας για να μας εκθέσουν, να μας καταγγείλουν γιατί είχαν μεγάλο πολιτικό όφελος. Κάθε προσπάθεια μετρούσε για αυτούς πολιτικά. Γιατί θέλουν να αποδείξουν ότι αν με άφηναν μετά το Σημίτη ή τον Παπανδρέου θα ήταν μία δραματική εξέλιξη

Να σημειωθεί, πως η απολογία του Άκη Τσοχατζόπουλου διεκόπη και αναμένεται να συνεχιστεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε και όσα ανέφερε νωρίτερα στην απολογία του ο πρώην Υπουργός:

Τσοχατζόπουλος: Σε βάρος μου δεν υπάρχει απολύτως τίποτα- «Ανίερη συμμαχία» με οδήγησε στη φυλακή

The post Κατά πρώην συντρόφων του στράφηκε ο Τσοχατζόπουλος- Τι αποκάλυψε για το περίφημο σπίτι της Αρεοπαγίτου; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα