Καρδιακό επεισόδιο σε αεροπλάνο έπαθε η Πριγκίπισσα Leia!

09:48 24/12/2016 - Πηγή: iPop

Ένα καρδιακό επεισόδιο σε αεροπλάνο έπαθε η Πριγκίπισσα Leia, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιατρικό Κέντρο UCLA, σύμφωνα με το TMZ.

15 λεπτά πριν την προσγείωση στο Λος Άντζελες του αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε η Aμερικανίδα ηθοποιός Carrie Fisher, η Πριγκίπισσα Leia του Star Wars, υπέστη σοβαρή καρδιακή κρίση και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Πιο

συγκεκριμένα, σύμφωνα με το TMZ, η 60χρονη ηθοποιός υπέστη καρδιακή προσβολή ενώ ταξίδευε από το Λονδίνο στο Λος Άντζελες και οι επιβάτες της χορήγησαν τις πρώτες βοήθειες καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης. Σύμφωνα με τον αδερφό της, Tod Fisher , ο οποίος έκανε δηλώσεις στο περιοδικό The Hollywood Reporter, η ηθοποιός βγήκε από το τμήμα εκτάκτων περιστατικών και η κατάστασή της έχει σταθεροποιηθεί.

Ο Erik Scot, εκπρόσωπος των πυροσβεστών του Λος Άντζελες, επιβεβαίωσε ότι λίγο μετά το απόγευμα οι πυροσβέστες απάντησαν στην επείγουσα κλήση που έλαβαν από το αεροδρόμιο για ταξιδιώτη που υπέστη οξύ καρδιακό περιστατικό. «Παρείχαν αμέσως βοήθεια καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης και μετέφεραν την ηθοποιό σε τοπικό νοσοκομείο», διευκρίνισε χωρίς να πει το όνομα της ηθοποιού.

Η αεροπορική εταιρία ανακοίνωσε ότι «ιατρικό προσωπικό περίμενε την άφιξη της πτήσης 935 από Λονδίνο προς Λος Άντζελες μετά την ειδοποίηση από το πλήρωμα ότι ένας επιβάτης έχει χάσει τις αισθήσεις του».

Μαζί με την Carrie Fisher ταξίδευε και η ηθοποιός Anna Akana η οποία σε ανάρτηση της στο Twitter εξήγησε ότι ταξίδευε στο ίδιο αεροσκάφος και επιβεβαίωσε το περιστατικό γράφοντας: «Η Carrie Fisher σταμάτησε να αναπνέει μέσα στο αεροσκάφος με τον οποίο επιστρέφαμε στη χώρα μας. Ελπίζω ότι θα συνέλθει».

Don't know how else to process this but Carrie Fisher stopped breathing on the flight home. Hope she's gonna be OK

Anna Akana (@AnnaAkana) December 23, 2016

Ενώ σε δεύτερη ανάρτηση έγραψε: «Ευχαριστώ πολύ το προσωπικό της United Airlines που έσπευσε να τη βοηθήσει όπως και τον γιατρό και τη νοσοκόμα που ήταν μεταξύ των επιβατών οι οποίοι της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες».

So many thanks to the United flight crew who jumped into action, and the awesome doctor and nurse passengers who helped

Anna Akana (@AnnaAkana) December 23, 2016

The post Καρδιακό επεισόδιο σε αεροπλάνο έπαθε η Πριγκίπισσα Leia! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα